22 august 2014

Finansmafiaen og luftpenger

Jeg leser et brev som er sendt ut fra Danske Bank. Der står det at banken nå vil slå sammen de kort man eventuelt har, og erstatte disse med et Mastercard.
Folk i dag er nødt å ha bankkort som betalingsverktøy. Flere bedrifter man handler har ikke betalingsløsning med kontanter lenger. (Curato røntgen i Trondheim er et slikt sted, der man må betale med kort, bare for å gi et eksempel.)
Når da Danske Bank, som fra før av tar gebyrer for omtrent alle tjenester man utfører selv, på toppen av tar hele 275 kroner per år i gebyr når du tvinges til å bruke kort for å betale med dine egne penger, ja da finner ikke jeg mer dekkende ord enn finansmafia om bankinstitusjonen!


Ikke nok med det, de skal ha kontaktløs betaling også, der man ikke lenger skal være nødt å bruke pin-koden når man betaler i butikker. Raskt og enkelt skryter de av. Hva blir det neste? Opererte inn microchipper i folk, som legitimerer en foran bankterminalene på betalingsstedene?

Hvordan kan politikere sitte som naut på Stortinget og la dette skje? Vi skal da ikke være tvingende nødt å betale penger for å bruke våre egne penger! Oljenasjonen Norge... Sannelig sitter det en finansmafia og tapper landet og folket for ressurser. Hvem er det norske politikere jobber for? Hvem er bankmafiaens hovedmenn som står for denne rundstjelingen av folk og land og mener dette er riktig? Var det normale forhold så var det banken som betalte kundene for å få låne pengene deres.
Tar det lang tid før denne finansmafiaen som ser ut til å ville ha full kontroll over kundene, faser ut penger som betalingsmiddel? Hvor mye verdi har tall på et tastatur i fremtiden? Gullbeholdningen til befolkningen er tidligere solgt ut på det åpne gullmarkedet i London, til hemmelig oppkjøper.
Danske Bank nøyer seg ikke bare med å stjele penger fra kundene sine. De har begynt å føre regnskap over det kundene handler også. 
Hva har Danske Bank med hvilke varer folk handler når de bruker pengene sine?
Logger man inn i deres nettbank, så har de nå egne kontoer over ditt personlige regnskap, der alle medikamenter du har kjøpt hos legen blir listet opp på en konto, alle bussreiser du har kjøpt blir listet opp på en konto, husholdningsartikler like så på en konto. Går de videre ned til mikronivå og sjekker hvilke medisiner du tar og hvilken prevensjon du bruker også?

Folk i Norge har aldri vært mer gjeldstynget enn i dag. Folk sitter med boligjeld til langt over pipa. Ungdom i etableringsfasen har ikke sjanse til å etablere seg med egen bolig, uten å gjøre seg til gjeldsslaver for resten av livet. Kommunene er gjeldstynget som aldri før i historien, med en gjeldsgrad som nærmer seg 75 %
Hvor er oljepengene og pengene til befolkningen?????.....


Ingunn Sigurdsdatter snakker om hvordan sentralbanksystemet er bygd opp:Ingunn Sigurdsdatter snakker om hvordan finansmakten har gjort folk til verdipapirer:
Anbefaler å se disse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.