31 mars 2015

Når rottene tramper takten og frydes av ondskap

Mens Raymond Johansen i AP applauderte Skavland for hetsen på Facebook, fordømmer Kringkastingsrådet Skavlans opptreden i programmet. Det viser hvor lite gangsyn AP-toppen har når det gjelder menneskelige verdier og vurderingsevne. Man husker "Svertehelga" i AP, som instruerte sine medlemmer i partiet om å hetse politiske motstandere alt de kunne. Arbeiderpartiet, der hatet dyrkes og råttenskapen ulmer. Sannelig viser den gamle AP-reven sitt sanne jeg! Med så mange "likes" så viser det samtidig mye av de hetsende holdningene i partiet. Er det de samme menneskene som holdt hender og gaulet av kjærlighet som falske kråker for en tid tilbake?
En mann i maktstilling i et politisk parti som er så på kollisjonskurs med folkeskikken og kringkastingsrådet, hvilke menneskelige og faglige kvaliteter besitter denne? Hvordan er det med selvinnsikten Raymond Johansen, der du selv viser så tydelig ditt eget hat. Du kritiserer den retorikk du selv bruker, hatet.



Om Skavlan ikke kan beklage slik respektløs oppførsel, som var så tydelig av forakt for sin gjest, både i formuleringer av ord, blikk, gestikulering og sukk, og øvrig kroppspråk, så har ikke denne noe som helst å gjøre i noe som bør være politisk nøytralt studio, som programleder. Selv om man er personlig sterkt mot intervjuobjekt så kan ikke en journalist i en slik posisjon få lov å hundse deltakere. Det er noe med rettferdighetssansen til folk som gjør opprør i slikt revolverintervju der han skjøt flere ganger under beltestedet. Spørsmålene ville blitt oppfattet annerledes, om det ikke var for det tydelige kroppspråket full av forakt, og måten ordene ble sagt på som pisket mot Åkesson. Kan bare kjenne på en følelse når det gjelder Skavlan etter dette innslaget og det er AVSKY. Skal man i kamp så møter man en jevnbyrdig. Alt annet er råttenskap og feighet. Ser ikke en programleder det etter så mange år i gamet, så har han mistet noe vesentlig i omgang med mennesker.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.