20 februar 2010

Burka er helsefarlig plagg i Norge

Burka er ikke bra for kvinner! Slett ikke for kroppen, da dette fandens plagg hindrer solen i å nå kroppen til kvinnene som bruker dette plagget! Her i Norge har vi så lite sol at kroppen trenger den solen som er, vel og merke i moderate mengder når solen er på det sterkeste. Når solen treffer huden, dannes D-vitaminer i kroppen. De burkakledde kvinnene mister den vitamininnsprøytingen fra naturens kilde. Vitamin D er nødvendig for normal beinmetabolisme. Alvorlig vitamin D-mangel kan føre til skader på skjelettet, som rakitt hos barn og osteomalasi (oppbløtning av knoklene) hos voksne. Vitamin D-mangel er en risikofaktor for osteoporose og brudd.
For en kvinnes sjel er heller ikke burka bra. Kvinner har behov og godt av å bli sett og beundret, både av menn, kvinner og barn, og stå frem som forbilder på frihet og kjønn.
Dekk til de onde muslimske menns øyne heller, -som ikke tåler å se en frisk sunn kvinnekropp! Muslimske menn som blir til tullinger av å se en kvinnes hud, har ingen ting i Norge eller vestlige samfunn å gjøre. Slikt vrangsyn hos gale menn, hører ikke hjemme her i vår kultur. Send de tilbake til jordhulene de kommer fra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.