16 februar 2010

Politifolk på "laksefiske"?

På nyhetene i kveld så ble det opplyst at politiet hadde spanere ute i feltet som fakket kjeltringer som har stått for grove forbrytelser. Disse ble bragt inn til politikamrene. Dessverre var fengslene fulle så det var ikke plass til disse kjeltringer som det var nedlagt masse politiressurser i for å hente inn. Av den grunn måtte de slippes løs igjen. Politiet ble så sendt ut igjen, for å fakke de på nytt, gang på gang.
Dette kan jo minne sterkt om sportsfiske, hvor fiskeren vader elvene og henter inn laks på kroken, studerer fisken for så å hive den ut igjen. Er politiets spanerarbeid blitt en sport innad i politiet, en egen gren, med konkurranse mellom de ulike politidistrikt i landet?
Nå har det vært oppe til debatt mange ganger de siste år om manglende ressurser i politiet. Det er ikke nok politifolk til å gjøre jobbene. Dette kan da umulig stemme så lenge de bruker politifolk til å fly ute på strøket og fakke samme kjeltringer gang på gang i slik sportsånd? I Trondheim har de vært ivrige på å fange mannfolk med buksa nede, i jakt på horekunder. Som borger er det vanskelig å ta de meldinger som kommer fra regjerende myndigheter seriøst. Det får da være måte på tull og tøys! Har ikke Storberget noen gode venner som kan fortelle han at han har tatt på alt for store sko? Når handlekraft er så totalt fraværende, så har man ingen ting i administrative stillinger å gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.