22 juli 2012

Demokratiet til Stoltenberg

Jens Stoltenberg snakker i talen på Utøya om demokrati, Hvilket demokrati? Demokratiet er tuftet på ytringsfrihet, noe som sitter sterkt i den norske befolkningen. Folk som ytrer seg på nett blir oppringt av PST, og skremmes til taushet. Det demokratiet som han står og innbiller seg at han er med å fronte, det eksisterer ikke. Stoltenbergismen har tatt grep.
Når folk poster linker som underbygger det de protesterer mot, så blir de rapportert som spammere og blir stengt ute av Facebook. Hvilket demokrati er det?
Folk få ikke lov å snakke politikk på arbeidsplassene, selv om hele samfunnet dreier seg om politikk i alt vi er og gjør. 
Folk får ikke lenger lov å diskutere/kritisere religion, som hele vårt samfunn er tuftet på. Hva står da igjen, for hva folk lenger kan snakke med hverandre om?
Fordummende ubetydelige ting, som passiviserer hvert eneste individ, så folk lenger slutter å tenke og reagere. 
Samfunnet flommer over av rumenske tiggere som rundstjeler folk, og raner gamle damer, er det demokratiet som ønsker dette? 80% i spørreundersøkelsen på Dagbladet ville ikke ha det. Er det da demokrati når regjeringen likevel trumfer gjennom sitt maktovergrep, mot folkets vilje? Forræderi er det når en regjering går mot folkets vilje!
Demokrati... det har aldri vært det under Arbeiderpartiregjeringen.

De har satt opp "berlinmurer" rundt alle storbyene, så folk er sperret fra å reise å besøke venner og familie økonomisk, ved bomringer. 'Datalagringsdirektivet, hvor staten skal overvåke alt du gjør og foretar deg elektronisk. 
Ser folk hva som skjer med samfunnet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.