14 juli 2012

EU legger press på Norge

I dag står å lese i Dagens Næringsliv at stoppeklokken frem mot sanksjoner kan bli satt i gang. Det for første gang siden Norge ble medlem i det indre markedet. Medlem står det i artikkelen? Interessant ord. Er Norge medlem i EU?
Norsk regjering la ned veto mot det tredje postdirektivet i fjor. I et notat fremgår det at EU «mener det er nødvendig å se for seg andre midler for å avgjøre disse sakene.» i følge DN.
Nederst i artikkelen uttaler Høyres nestleder Jan Tore Sanner: "
– Kretser i den norske regjeringen håper åpenbart at man kan la saken skure og gå til etter neste valg. For vi vil omgjøre vetoet mot postdirektivet straks vi kommer i regjering",
Verdt å merke seg er at Jan Tore Sanner jobber for den nye verdensorden "New World Order". Han sitter som rådsmedlem i "En verden".
Det er mange Bilderbergere i partiet Høyre som jobber for denne nye verdensorden. Blant de omtalte i Per-Aslak Ertresvågs bok, Makten bak makten på (s.46) så er oppført fra partiet Høyre: Jan Petersen, Per Ditlev-Simonsen, Kristin Clemet og Svein Stray. Fra Arbeiderpartiet er omtalt Thorvald Stoltenberg (som også sitter i rådet, sammen med Jan Tore Sanner), Jens Stoltenberg, Gro Harlem Brundtland, Knut Frydenlund og Torbjørn Jagland. Alle med solide forgreininger til FN, der makten rundt New World Order ser ut til å være sentrert.
Bilderbergernes arbeid går ut på å legge norsk makt under den nye verdensorden "New World Order". EU er det maktorgan som denne verdensorden bruker til å fullføre denne maktoverdragelsen. Høyre er for fullt medlemskap i EU, det samme har FrP's politiske topper vært, som har svart ja i Stortinget til å implementere alle direktivene til EU, når disse har vært stemt over. Arbeiderpartiet har som kjent vært pådrivere for å få til dette i alle år, og det har vært partiets hjertepolitikk.
Legg ellers merke til at kommentarfelt er stengt, som det alltid er i slike artikler som kan få folk til å komme med avsløringer som dette, for befolkningen. Den AP styrte pressen som forsøker å skjule makten bak makten, så de får operere i det stille, uforstyrret. Det mens dette arbeidet pågår i det stille over hodene på folk.
Utøyaangrepet, var det satt i scene for å holde fokuset vekk fra denne maktoverdragelsen? Sigøynerinvasjonene og okkuperingen, får det pågå så lenge som det gjør for å holde fokuset borte fra det som skjer over hodene på folk? Et folk som holdes engasjert, følger ikke så godt med...



Hva kan vi gjøre med det? Spre informasjon...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.