11 september 2013

Høyt hang de og sure er de!

Høyt hang de og sure er de!
Maken til sutter som vi nå ser i media, ja- ikke bare av skribenter, men av pressens egne journalister, det skal en jaggu lete lenge for å finne! Jeg spør rett frem om disse er representative for de aviser de dekker? Vi har nylig lest om en politimann som fikk sparken for å ha ytret seg politisk ukorrekt?
Hvor faglig ukorrekt kan journalister opptre før de blir sparket fra stillingene sine?
Nå med blå regjering, så kan man håpe på at pressestøtten blir fratatt avisene og at merverdiavgift blir innført på deres arbeid også, så de slipper å bli lønnet for å hetse politiske motstandere lenger. Må mange av de få kjenne arbeidsledigheten, kjenne det systemet de har hyllet og dyrket i alle sine år, der de har drevet politisk propaganda for Arbeiderpartiet og venstresiden, fremfor faglig journalistisk arbeid. Rektorene ved journalisthøyskolene bør være flau over det pressekorps som de har uteksaminert i deres ånd!

Jeg tok en tur innom Twitter i dag, for å se hva som ble skrevet på veggene der. Jeg måtte ta av meg brillene og finne et nytt par for å se om det jeg leste virkelig var sant! Først leste jeg at en journalist i Aftenposten (Det står oppgitt på profilen hans på Facebook at han jobber for Aftenposten) ved navn Lars M. Glomset skriver følgende: "Erna og fantefølget på vei mot Stortinget" med link videre til Aftenposten. Så vidt jeg vet er det ingen fanter blant politikerne i den nye blå regjeringen? Er det representativt for Aftenposten og norsk presse å bruke den slags omtale av nåværende regjering? Triste greier hvilket lavmål, faglig journalistikk har lagt seg på.Jeg går videre ned i kommentarfeltet og kommer over enda flere hetsende innlegg fra Aftenpostens stab på Twitter. Begge er skjermdumper ettermiddagen 11.09.13, to dager etter stortingsvalget. Leser man nedenfra og opp, hvor nyeste innlegg står øverst, så starter kjekkasen med at det må snekres en ny benk som kan tåle spekket av topptunge politikere. Alle forstår at disse hetsende sleivkommentarene er myntet på sterkt overvektige Erna Solberg og Trine Skei Grande. I neste melding som kommer fra redaksjonen i Aftenposten så skriver de at det er en regjering for "dummies".
I den siste meldingen blir de blå omtalt som ulver i fåreklær.
(For å få bildet større og lesbart så trykk en gang på bildet.)

Jeg håper noe av det første denne nye blåblå regjeringen gjør, er å fjerne pressestøtten og innføre merverdiavgift på aviser. I alle år som er gått og de har fått herjet fritt i sosialistisk ånd, hvor nå A-media er kjøpt opp av LO, som man med rette kan si er Arbeiderpartiet- så har ikke denne pressestøtten kommet befolkningen til gode. 


Det pressen har levert har vært så politisk silt at viktige saker har vært underminert på slik måte at folk ikke er blitt kjent med politikken som føres, hvor det er blitt styrt langt over hodene på befolkningen. Kommentarfelt er sensuert så kritiske røster ikke er sluppet til, og blitt stengt ute. Stans propagandamaskineriet til Arbeiderpartiet og sosialistene! La journalistene skaffe seg ærlig, redelig arbeid!


Ønsker ny blå regjering lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.