09 oktober 2014

Regjeringen og finansmafian kjøper opp eiendom i utlandet

Vi hører finansmafiaen og statstyrelsen stadig henviser til oljefondet. Vi har hørt de gnåle om handlingsregelen, der de ikke vil bruke mer enn småpenger i eget land og på eget folk. Det er småpenger sett i sammenheng med de verdier befolkningen eier, og sett i sammenheng med hva de sender ut av landet av verdier. Hvem er de som sitter og overfører det norske folks midler?
Her i landet er det boligmangel, hvor bemidlede og eiendomshaier kan fråtse og meske seg i skyhøye husleier som fører til at leietakere ikke får mulighet til å legge tilside penger og spare opp til egenkapital for å kjøpe boliger. Dette rammer i stor grad de unge som skal etablere seg. For å greie seg gjennom studiene blir de nødt å låne maksimalt for å mette dyrene som velter seg i unge folks armod. De som har foreldre som kan gi hundretusener i forskudd på arv eller bidrag, kan kjøpe boliger og leie ut til medstudenter. Stadig de som trenger det minst som kan velte seg i verdier og bygge opp enda mer kapital på bekostning av de som har lite.
I arbeiderpartistyrte Trondheim under Rita Ottervik må norske folk bo i lavo og telt i mangel på bolig. 

Hva gjør denne statsmakta for å balansere denne skjevheten, der fattigdommen øker og unge og andre som ikke greide å komme seg inn på boligmarkedet mens det var normale boligpriser blir mer og mer gjeldstynget? INGEN TING! Arbeiderpartiet herjet i åtte år sammenhengende og det ble verre og verre under deres styring. Nå har de blå tatt over og det er akkurat det samme. Forskjellen mellom de er symbolpolitikk som ikke tjener folk med alminnelige inntekter i hele tatt. Det er lusekroner som ikke merkes i lommebøkene på folk.
Rød eller blå, spiller ingen rolle. De jobber for de samme kreftene! Finansmafiaen i Europa. Bankene sitter der som dyr og tapper folk og land for ressurser. Kommunene har aldri vært mer gjeldstynget i norsk historie enn i dag. Det samme er befolkningen som privatpersoner.
Når unge folk kjøper boliger i dag, så går de inn i livslange gjeldsavtaler med finansmafiaen, representert ved bankene. De vil aldri bli gjeldsfri med tanke på boliglån. Lån som er så høye at de er trukket ut til 30 år. Innen den tid er boligene moden for vedlikehold og oppgraderinger mange ganger, som fordrer nye lån der man allerede er så gjeldstynget at det ikke er penger å sette av til sparing. Bankene har slik hver og en i sin hule hånd, som slaver av staten og bankmafiaen. Gjeldstyngede mennesker tør ikke opponere, man har for mye å miste. Man kan ikke risikere å utmerke seg som opponenter i frykt for å miste jobber, der det kan oppfattes negativt i mange kretser å protestere høylydt. Norsk presse er effektive til å henge ut folk slik. Tjenere av statsmafiaen.

Vi hører og leser stadig at man kan ikke bruke mer penger av oljefondet, for det blir inflasjon da. Disse maktmenneskene snakker over hodene på folk. De vet at de fleste mennesker ikke forstår så mye av dybden i makroøkonomi. Slik kan de disponere pengene til befolkningen, som om de er sine egne. Hvem vet hvor de har gjort pengeplasseringer? Vi har tidligere lest om investeringer i fond og næringer i utlandet, der korrupte statsledere og bedriftsledere har spist av lasset og begunstiget seg selv, Den norske statsmakten, da under Arbeiderpartiet, har ikke hatt noen som helst kontroll med de pengeplasseringene. Så at økonomene som skal ha kontroll på statens pengeplasseringer har kontroll, det er tullprat! Gullbeholdningen til befolkningen stjal de i 2004, der de solgte den på det åpne gullmarkedet i London til spottpris.

Er vi kommet til ei tid at befolkningen må kaste norske kroner som betalingsmiddel og betale for varer og tjenester med andre midler? Midler som finansmafiaen og statsmakten ikke har kontroll over? Vi er alle født som frie mennesker, men vi er ikke frie lenger. Vi er slaver av staten. Ikke kan vi ferdes fritt i eget land heller. Denne "staten" skal ha penger om vi skal bevege oss på veier vi selv har betalt. Jeg hater denne staten! Forakten blir større og større for hver dag. For hver gang jeg passerer en bomstasjon som minner meg om dette "DYRET". Jeg hører mange si det samme. Jeg vil være fri!

Ta dere tid å høre på denne videoen. Innholdet vil gi mange en kraftig vekker.


Den handler om maktfordelingen i et demokrati i teorien, opp mot det våre politikere driver med av maktovergrep mot befolkningen, og som befolkningen tillater, hjernevasket som den er blitt. Om vi som enkeltmennesker hadde handlet slik som staten, så ville vi blitt buret inn som kjeltringer.
Vi har en statsmakt, rød som blå, som opptrer som befolkningens fiende.

Legger ved noen skjermdumper fra Dagens Næringsliv over oppkjøp av eiendom i utlandet, som finansmafiaen som styrer vårt land har brukt av Oljefondet til. De burde bygge boliger og infrastruktur her i eget land for de pengene, og skape arbeidsplasser, så folk har en jobb å gå til, heller enn å kjøpe opp eiendommer de selv kan rømme til når de har gjort så mye ugang for land og folk at de må stikke av for å berge skinnet sitt. Globalistene som jobber for en ny verden.

Les mer om det på Dagens Næringsliv her


Les mer om det på Dagens Næringsliv her


Les mer på Nrk.no her

Les mer om den på Aftenposten her.

Les også: Edderkoppen og gjeldsslaver av staten

Lørdag 17.01.15 kunne man høre på nyhetene at Norge har kjøpt opp eiendommer i utlandet for 73 milliarder, samtidig som de selger ut skoger i Norge for store summer til utenlandske oppkjøpere. Det samtidig som denne "Stortingsmakten" raner befolkningen med bompenger for å kunne ferdes på folkets egne betalte og bygde veier i landet, finansiert med folkets egne skattepenger. Landsforræderne i Stortinget bør svare for sine handlinger mot land og det norske folk, der de frarøver kommende generasjoner livsarven! Man husker krigsoppgjøret og straff for landssvikere!

"Mennesket er født fritt, og det er overalt i lenker." 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.