07 desember 2014

"For folk flest"

Du verden som Eriksson og kompaniet i FrP lovet gull og grønne skoger til alle trygdemottakerne og de som satt nederst ved bordet, under sin personlige karriereklatring i partiet. Du verden som de smilte til de fattige tannløse som stod samlet rundt partiets representanter når de kjørte opp med stands rundt om i landet med sin leide "party-bil" med logen "For folk flest". Du verden hvor medfølende og sympatisk Eriksson og kompaniet viste seg for velgerne som ble rundlurt. Velgerne trodde på de. Jeg hadde også tro på FrP en gang, men partiet gikk gjennom en transformasjon og forsvant, og ble ett med globalistene i partikratiet. Etter Hagen, seilte det opp politiske broilere som hadde en annen agenda, enn den som Anders Lange la til grunn for partiet, og som Hagen videreførte. Med G.A. Moe som generalsekretær så startet utrensningsprosessen i partiet, der han sammen med Siv Jensen kvittet seg med "brysomme" medlemmer, som kunne stille kritiske spørsmål innad i partiet. FrPs toppolitikere i dag, brukte de fattige trygdemottakere som springbrett, brukte de og klatre på. Når de hadde gjort nytten som tjente hver og en av de personlig, så ble "de nyttige idioter" sparket unna. De skulle ha personlig makt, koste hva det koste ville!
FrP har unnlatt å ta stilling til medlemskap i EU, de vrir seg unna med at de vil ha en folkeavstemning om den saken. Det de færreste vet er at de fleste av toppene i FrP, som er representert på Stortinget er for EU-medlemskap. Partiet har stemt for de EU-direktiver som er lagt frem i Stortinget.
Hvor vil du skaffe jobbene til alle du vil ha ut i jobb Eriksson? Det er ikke jobber til alle som vil jobbe. Mange av de som er innen NAV-systemet har minimalt med skolegang, og har ingen ting å møte et stadig mer krevende arbeidsmarked med, når det gjelder krav til utdanning for ledige stillinger. Hvor lenge skal de jages fra skanse til skanse som fritt vilt, mellom ulike tiltak?
Når man ser hvordan dere politikere rundstjeler befolkningen og fører pengene ut av landet. Hvor mener dere at dagens unge som dere mener er latsabber, skal finne motivasjon, der dere rundstjeler befolkningen og fører pengene ut av landet, der minimalt går tilbake til folket? Det holder ikke lenger med knapper og glansbilder. Folket er i opprør! Den yngre generasjonen vil ikke starte voksenlivet med mange millioner i gjeld for å ha tak over hodet. De vil ikke være gjeldsslaver av finansmafiaen ute i Europa helt til de dør av alderdom. Folk, også de unge, vil være frie mennesker! Vi er ikke frie mennesker lenger i dette landet! Staten, finansmakta henger som et blylodd rundt bena på folk. Til hinder for all tiltakslyst!

Har det falt inn arbeidsminister Eriksson at det er en protest mot politikken og samfunnet som er etablert, som ligger til grunn hos mange unge i dag, der de ikke lenger ønsker være del av de som metter finansdyret ute i Europa? Les seg opp på Fractional Banking (det ligger mange informasjonvideoer på youtube om dette banksystemet), og se pyramidespillet som finanseliten i Europa driver med marionettene av politikeres hjelp. Hvilken plass i "himmelriket" er dere forespeilet Eriksson? Det skal visst være verre for en rik mann å komme inn i himmelen, enn det er for en kamel å komme gjennom et nåløye.

Hvor er pengene til befolkningen? 

Les også:Fractional Banking:En dokumentar forklarer kollapsen for verdensøkonomien. Vi ser bankene setter unge mennesker i gjeld hinsides all fornuft også her i landet:

 

Historien i forkant finanskrisen:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.