01 desember 2014

Ny regjering! - banker Snorre Valen fra Stortingets talerstol.

Finansdebatten går på Stortinget i dag, med direkteoverføring.
Snorre Valen (SV) står på talerstolen og snakker hissig for de fattige og lavtlønte i dag. Han ramser opp alle kutt som er gjort mot de nederst ved bordet, som den blå regjeringen har besluttet i sitt budsjett for 2015. Vi må ha ny regjering sier han, og tenker nok da på sosialistisk regjering.
Men Snorre Valen, unge mann! Dere satt i regjering i hele åtte år, og fattigdommen økte med dere i regjering. Dere er ikke noe alternativ til en ny regjering.

Det landet trenger er en grundig opprydding og opprenskning i rottereiret som er på samlet Storting i landet i dag, uavhengig av kosmetisk farge på dette partikratiet. Dere er ikke folkets representanter. Dere alle på Stortinget kaster ut smuler som folk skal sloss om. Det er folkets penger dere stjeler og holder tilbake! Ikke deres, ikke finanseliten som "forvalter" det norske folks verdier! Dere har ingen kontroll på hvor det norske folks penger er, og det bør dere snarest nøste opp og ta kontroll over!

Hent hjem de virkelige verdiene til befolkningen som sluses ut av landet! En overføring av makt dere alle er med på, der dere alle jobber for finansmafiaen utenfor Norge, og rundstjeler befolkningen med skatter og avgifter i takt med at dere finner opp nye måter å yte "bistand" på og kjøpe opp aksjer og eiendom i utlandet. Det eneste som vokser i dette landet er partikratiet med byråkratiet og avgiftene dere pålegger befolkningen. Dere leverer ikke i nærheten av det dere skal for pengene dere konfiskerer fra folk. Dere opptrer som folkets fiender. Hvor ramlet dere av på veien?
Det er snart ikke en vettig skalle igjen der på Stortinget som evner å tenke selv og langt mindre utrede noe, der komitéer og utvalg blir satt opp for å ta den minste beslutning. Hva i himmelens navn har dere å bidra med som politikere annet enn å stå der å spy ut ord uten mening der i Stortinget?
Dere viser ikke vett til å stille et kritisk spørsmål, der dere opptrer som marionettfigurer for finansmakten utenfor landet. Er vettet derimot på plass, så er dere endel av den banden som rundstjeler befolkningen, for da vet dere hva dere holder på med!

Nå må dere sannelig ta for dere Domstolene i landet og rydde opp der, og sette inn Økokrim så de kan gå gjennom klientkontier til advokater og rydde opp i korrupsjon som skjer i næringslivet, der advokater prosederer på flere sider i rettsalene, der inhabilitet florerer der motparters advokater er i partnerskap med dømmende dommere.

Det dere stortingspolitikere står der og babler om på Stortinget er meningsløst, så lenge dere lar kriminalitet få pågå mellom de store "haiene" i landet. Dere er kanskje en del av det nettverket og tør ikke røre borti materien?

Jeg vet at dere vet, dere er tilsendt informasjon og dokumenter fra mange hold. Journalistene vet og har fått tilsendt informasjon og dokumenter. Men ingen av dere vil ta samfunnsoppgaven og rydde opp!

Derfor sier jeg at dette landet er styrt av en eneste stor røverbande, det på tvers av kreaturet som kalles partifarger. Det er en og samme makt, som danser der på podiet for å la befolkningen tro de er med og bestemmer. Eneste valg befolkningen har er hvilken farge de vil ha på en lapp som slippes i en urne hvert fjerde år. Narr ikke folk til å tro at dette er et demokratisk styrt land, der dere står og veiver med armene bak taburettet og spiller "viktige roller" i dette skuespillet.

Fjern bommene, jeg er et fritt menneske i et fritt land! Dere politikere er min fiende, ikke min representant! Det viser dere hver dag, der vi leser om fattige mennesker som ikke får den hjelp som de skal ha av velferden alle skattebetalere i Norge har betalt inn til, som en forsikring mot vanskelige dager!
Vi leser om det hver dag der staten representert ved Barnevernet bruker barn som økonomiske brikker og terroriserer familier! Et Barnevern som er viden kjent utenfor landegrensene for sine overgrep mot befolkningen. Representanter fra norsk barnevern benekter forholdene, men de som har fulgt med og gått inn i saker der Barnevernet er på jakt etter barn og foreldre blant etnisk norske vet det er svært mye overgrep fra denne maktinstansen som terroriserer barn og familier, heller enn å hjelpe de!

Når nå Stortinget har bevæpnede vakter og norsk politi utstyrt med våpen, hvem er det dere beskytter dere mot? Man kan sannelig spørre, der dere har opparbeidet dere fiender overalt i samfunnet på grunn av den terrorisering dere har holdt på med mot folk i landet gjennom lange årrekker her i landet!

Skjermdump fra Dagbladet med mine kommentarer til det over bildet.


Ny regjering? Spiller ingen rolle hvilken farge som spiller rollene. Rottereiret må renses ut, skal det bli god styring i dette landet!

Ta dere tid å høre på denne videoen. Innholdet vil gi mange en kraftig vekker.


"Vet man uten å handle, er man en del av problemet." 
~ sitat Justisminister Anders Anundsen

Relaterte saker, der myndigheter øver overgrep mot befolkningen:
 • Rudi Bakken opplevde for ikke lenge siden å få tre sivile polititjenestemenn på døra uten ransakingsordre. Bakken var ikke hjemme, men en venn som var på besøk åpnet for betjentene. Jusprofessor Terje Einarsen ved Universitetet i Bergen sier politiet på generelt grunnlag ikke har lov å gå inn i private hus uten videre. Politiet har ikke lov å ta seg inn i en privat leilighet uten at de har fått en avgjørelse fra retten eller fra en kompetent person i påtalemyndighetene. Det er nedfelt i Grunnloven (§102) at privatpersoner kan nekte politiet adgang til egen bolig uten slik dokument. Har de ikke dette må de vente til de får det med å ta seg inn. Les hele saken på nrk.no.
Oppdatert 2.12.14:
 • Tidligere generalsekretær i Norsk Redaktørforening, Rolf Øvrum retter knallhard kritikk mot norsk rettsvesen og norsk presse. Han holder på å sluttføre boken "Den fordømte advokaten" som er basert på Sigurd Klomsæt-saken. Han har det siste året hatt tilgang til og gransket et omfattende etterforskningsmateriale fra 22.juli-saken. Hans konklusjoner er både oppsiktsvekkende og nådeløse. Boka vil skape debatt om vårt rettsystem, - skriver Levangeravisa. Videre er det opplyst at saken er overført til Menneskerettsdomstolen i Strasbourg. Den tidligere generalsekretæren er kraftig uenig i den rettskraftige dommen og retter ramsalt kritikk mot politi og påtalemyndigheter, der han mener politiet har f
  usket og bygd saken sin på uforstand, inkompetanse og usannheter!

  ("Matteus 10,26: – intet er skjult som ikke skal bli åpenbaret. ")
 • Mattilsynet ved hjelp av flere bevæpnede politibetjenter tar seg inn i fjøset til en bonde. Det kommer ikke frem om det er en dom på at politiet skal kunne gå til det skritt. Der det ikke det er det en straffbar handling fra Mattilsynet og politiets side. Mattilsynet er ingen tribunal domstol.

 
Les artikkelen på Aftenposten her
Det er positivt å se at kronprinsen på eget initiativ ønsket besøk i redaksjonen til Aftenposten. Jeg deler i høyeste grad hans bekymring for dybdejournalistikken i landet. Om kronprinsen ble beroliget av det han fikk se og høre, skal man tro det redaksjonen skriver, så er ikke jeg det. Men jeg skal gi Aftenposten det skryt at de er den avisen som leverer mest dybdejournalistikk. Enda er veien langt fram til tilfredsstillende. Så lenge vi har en maktelite som tror de kan behandle befolkningen som de vil, så har ikke pressen gjort jobben sin, som vaktbikkjer for folket i dette landet.


*****************************************


"Den Spania-bosatte eks-forretningsmannen Arne Tollefsen hevder han i juni 1994 overhørte to samtaler der et inkassooppdrag mot Gardermoen-varsleren Jan Wiborg ble bestilt. Oppdragsgiver skal ha vært en person på Stortinget. Få dager senere ble Wiborg funnet død utenfor hotellet sitt. Selv om dansk politi raskt konkluderte med selvmord, er det flere ubesvarte spørsmål rundt dødsfallet." Opplysningene hentet fra ABC-nyhetene her.

Det er mange etterhvert som har svært liten tillit til norske styresmakter. Her er en skjermdump fra ABC-nyhetenes kommentarfelt, der de dekker samme sak.
"Den stortingsoppnevnte Smith-kommisjonen konkluderte i 2001 med at Jan Wiborg var blakk, paranoid og suicidal, og at dødsfallet skyldtes enten selvdrap eller en ulykke.
Sivilingeniør Jan Fredrik Wiborg ble funnet naken og blodig på bakken nedenfor sitt hotellrom i København i 07-tiden 21. juni 1994, angivelig etter først å ha knust et to lags, ifølge eksperter nærmest uknuselig thermoplanglassvindu, for så en time senere å kaste seg baklengs ut av vinduet, som kun målte 77 ganger 68 centimeter. Rommet var i uorden, og i vinduskarmen var det ekskrementer der det var stumpet en sigarett
." - skriver ABC-nyhetene her

Ville et menneske som skal ta selvmord, drite i gulvet og stumpe røyken i det, og kle seg naken så denne blir funnet så blottet etter å ha tatt eget liv? Jeg er ingen psykiater eller etterforsker, men om jeg skal uttale meg som menig menneske så får jeg ikke dette til å stemme.
Folk er vel tatt av dage før av den grunn de har visst for mye, eller blitt umyndiggjort og tvangsmedisinert innen psykiatrien i Norge. Det er merkelig at det er flere som har hatt fremtredende posisjoner i politikken, som blir drept uten å finne gjerningsmann, eller erklært som galninger og sperret inne.
Anne Orderud Paust, Synnøve Taftø Fjellbakk, Norulv Øvrebotten - alle var de sekretærer for tidligere forsvarsministre. Tilfeldig? Hvor er den gravende pressen?

 ****************************************

Lovbrytere og kjeltringer over hele linja i det politiske landskapet. Aftenbladet avslører at politikere blir kneblet og pålagt munnkurv i møter bak lukkede dører. Hva er det de skjuler for befolkningen som er deres oppdragsgivere? Om slik skjedde i det private næringslivet, at en ansatt skjulte forhold i bedriften for sin arbeidsgiver så snakker man om en handling som ville ført til at den ansatte fikk sparken, om det var viktige forhold. Hvilken viktighetsgrad har det, når så saker må føres bak lukkede dører i kommunene? Vil tro den er høy!
 • Journalistjævler - Mordet på Tore Tønne, av Ole Berget
 • Ingen kommentarer:

  Legg inn en kommentar

  Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.