31 oktober 2009

Et stikk til deg og masse penger til de...

Media i disse dager fylles med utviklingen i massevaksineringen som rir landet som galskapspandemi, mer enn svineinfluensapandemi. Tvetydige informasjoner går ut fra helsedirektoratet og folkeinstituttet. Hvem skal man som menig mann og kvinne tro på?
Jeg har lest endel reportasjer rundt om på nett som redegjør for bivirkninger og mangelfulle testinger før denne vaksinen er tatt i bruk av staten, og om sterke koblinger mellom folkeinstituttet og statsministerens familie, som visstnok skal eie aksjer i vaksineprodusenten GlaxoSmithKline. Folkehelseinstituttet mener Norge ikke hadde noe valg når de inngikk avtale som fritok vaksineprodusenten GlaxoSmithKline for ansvar for eventuelle bivirkninger som måtte komme av influensavaksinen. I sin nyttårstale så ble det vel nevnt at statsministeren ville vaksinere alle verdens barn?
Bak slike store vaksinasjonsprogram som nå er effektivisert i Norge så ligger penger, uhorvelig mange penger! Noen tjener rått på dette. Man kan stille seg spørsmålet, hvem?
Litt researc på nett og en kan bli skremt en og hver når en leser noe av det som ligger der.
Bergens tidene skrev allerede i juni 09, at det bare er registrert 23 tilfeller av svineinfluensaen i Norge, og at ingen av disse var blitt alvorlig syke. På denne bakgrunn så setter den rødgrønne regjering i gang et massevaksinasjonsprogram til en verdi av 650 millioner kroner, skriver Bergens Tidene iflg. NTB.
Butikk er forretning og de aller fleste som driver butikk gjør dette for å tjene penger. Hvorfor skulle legemiddelindustrien være noe unntak? Opplever man velgjørenhet når man går på apoteket å betaler medisiner til skyhøye priser, langt over kostpris/produksjonspris?
Når man surfer rundt, så kommer man over en og annen avhandling, reportasje eller videosnutt med informasjon laget av personer med ulike motiv. Hvorfor skal man stole mindre på disse, enn på den rødgrønne regjering i sine tvetydige informasjoner? De har jo allerede vist at man ikke kan stole på de! Jeg velger å tro på de som advarer mot hysterisk overdrevent medisinbruk, bl.a denne mannen, som står frem som Dr John Rengen Virapen på Youtube. Anbefaler flere å se denne videosnutten, og reflektere over hva som skjer i samfunnet og ikke stole blindt på de anbefalinger som kommer fra den rødgrønne regjerings talsmenn i helsepolitikken. Til syvende og sist, er det DIN helse og DITT liv det gjelder. Vil du være en "prøvekanin" i det store spillet til norsk rødgrønn regjering og legemiddelindustrien, vil du være en prøvekanin i deres laboratorium som omslutter hele verden i kynisk spill om penger?
Det er verdt å merke seg Folkehelseinstituttets opplysninger om hvem som står bak dette "instituttet". Hvor statsministerens søster, Camilla Stoltenberg, lege med doktorgrad i epidemiologi står oppført som ass. adm. direktør.

Hvorfor er helseinstituttets regnskap hemmeligholdt?
Den alminnelige mann og kvinne skal brettes ut i all offentlighet hver høst for å redegjøre for sine inntekter når skatteoppgjørene er klare. Alle bedrifter ligger ute på Brønnøysundregisteret, hvorfor ikke helsefolkeinstituttet? Penger.. en krig om penger?
Jeg kan ikke si hva folk skal gjøre ifht til å la seg vaksinere eller ikke, men jeg anbefaler på det sterkeste mennesker til å surfe rundt å lese om denne vaksinen på nett og stille seg sterkt kritisk til vaksinasjoner og medikamenter som blir masseanbefalt menneskeheten i Norge, også i ettertid av denne galskapens pandemi. Det er din kropp og din helse det gjelder. Legemiddelindustrien og de av regjeringens medlemmer som evnt måtte være involvert bør skaffe seg inntekter på redelig vis, slik øvrig befolkning må!

Jeg siterer Otto Jespersen nok en gang:
"Jeg stoler faen ikke på dem!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.