16 november 2009

Med staten som hallik.

I disse dager er det storstilt aksjon i Trondheim for å ta sexkundene. Hele 60 mannfolk er tatt mer eller mindre med buksa nede! Tenk det.. 60 menn som har vært syndige og hatt sex, mot å gi noen kroner. De kunne jo vært smarte og spandert drinker for samme summen på byen, spandert middag på et av byens fasjonable spisesteder, men i stedet så valgte disse mennene å gi damene pengene rett i hånda, så de fikk bruke de på noe de syntes de hadde mer bruk for.
Nå skal statsministeren og hans kumpaner i buksa på folk og virkelig ta tyren ved hornet, når det gjelder sort arbeid! Man kan vel ha delte meninger i moralen, som gjelder å selge høna for en slant! I gitte situasjoner kan det vel virke lukrativt å få seg et nummer og attpå til betaling! I vertfall om man kan være selektiv når det gjelder kjøperen.
Men ærlig talt... hvor anstendig er det av staten og luske rundt for å fakke mannfolk som er så ærlige tross alt at de betaler en anstendig sum for sin hyrdestund?
Det som plager statsministeren og cirkusartistene hans på Løvebakken er nok helst at de ikke får grafse i disse hønene i form av skattepenger! Det er jo en betenkelig holdning når de da går ut å setter politifolk etter disse, som da heller kan skatte de med saftige bøter for "umoralen". Dette er nok kjærkomne penger til statskassen!
Halliken har så mange fremgangsmåter, for å få sine penger. Hvilken lønnsom bedrift kunne ikke dette blitt, om statsministeren fikk drive en slik hallikvirksomhet offentlig med loven i hånd?
Det ville nok slått ut aksjekjøpene for de 42 milliarder i 6 av verdens ledende medinsinprodusenter med åpen glans!
Huff.. det må være flaut. Politiet flyter over av kriminalsaker som ikke blir løst, for de skolerte politimennene flyr rundt på strøket for å fakke mannfolk med buksa nede. I Stavanger har politiet startet et prosjekt for å fange kjøperne og hallikene. De kler seg ut som horer og fakker sexkjøperne. Til nå er 20-25 tatt og disse har fått bot på 9000 kroner.
Hva gjør politiet med disse pengene? Staten tjener jo med dette på sexsalget som foregår, ved å kreve inn bøter langt større enn det en hallik vil tjene på hyrdestund med en av horene. Om staten skal være moralister, så håper jeg de har anstendighet til å føre de innkrevde "hallikpengene" tilbake til kvinnene som de mener lider under prostitusjon, ved å opprette et fond, som kvinner som vil ut av prostitusjonen kan nyte godt av om de vil omskolere seg, og få tilskudd av et slikt fond så de blir i stand til å komme ut av "uføret" som Stoltenberg og co mener er årsaken til prostitusjonen. For regjeringen vil vel hjelpe horene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.