18 november 2014

Politiske forrædere i Stortinget og politikerforakt

Jeg skriver politiske forrædere i Stortinget. Noen ville kanskje mene jeg burde rette dette mot regjeringen.
Nei, globalistene jobber på tvers av partiene, og representerer ikke noen politisk side i dette narrespillet for befolkningen som kalles, AP, H, FrP, V, SP og andre bokstavbenevnelser med dertil høy fargefaktor på disse "partyklubbene", fylt opp av "partypolitikere".
Disse partypolitikerne sitter sammen i et samlet Storting, som har fører stadig mer makt ut av landet. Det de holder på med er landsforræderi. Vi som er borgere i landet har ikke lenger noe vi skulle ha sagt. Det eneste valg vi har er hvilken farge vi vil ha på lappen som vi slipper i valgurnen hvert fjerde år. Hvilken makt er det i en slik papirlapp? Ingen verdens ting, kun energien du får ut av den om du brenner den i ovnen.

Aldri før i norsk historie har folk blitt belastet med så mye skatter og avgifter. På samme tid har aldri staten levert så lite tilbake til befolkningen.
Befolkningen betaler alt selv, så hvor tar kjeltringene i Stortinget folkets penger og verdier? De krangler i budsjettforhandlingene om 10-talls budsjettmilliarder, i et budsjett på langt over tusen milliarder. Disse lusekronene, - i så stort budsjett så er dette lusekroner å regne!, greier finansmafiaen ute i Europa, som styrer de norske politikerne og styrer dette landet, og holde befolkningen i høyt engasjement med. Avisene har vel knapt skrevet om annet de senere ukene. Bør ikke avisene gå i dybden på dette narrespillet, om de skal dekke samfunnsoppgaven som redaksjonelle folkeopplysere?
Tidvis så kan vi se noen av journalistene skrive at opposisjonsfargene kan velte regjeringen. Det på grunn av noen av disse luseposteringene, som blir gitt tilbake til befolkningen. De ser ut til å ha glemt at det er befolkningen som eier alle pengene som de holder tilbake, og fører ut av landet. Befolkningen rundstjeles av Stortinget som i dag sitter samlet og bedrar befolkningen, og svikter sitt folk!

Her har vi en eldre dame (skjermdump under) som har jobbet og slitt et helt liv, som nå blir behandlet som en høysekk, og blir tvunget til å flytte ti mil unna familien sin på sine gamle dager, i en alder hun ikke vet om hun får oppleve morgendagen. Hvor er tryggheten og livskvaliteten som de eldre bør få oppleve sine siste leveår?
Dere blodsosialister i AP trenger langt fra trekke denne bloggen til inntekt for dere, for dere har de fleste representantene i kommunestyret der i Sør-Varanger, og la grunnlaget for denne terroren mot befolkningen! Ja, jeg kaller det terror, for dette er styggedom og rammer så mange med smerte og fortvilelse!! Det følger ingen pengestøtte til psykiatrisk hjelp hos de gamle, slik det gjorde med de unge som flagget under den røde fane på Utøya.


Les hele saken på nrk.no.nordnytt her

Den politiske konstellasjonen i Sør Varanger kommune er 16 rødgrønne representanter (Ap 10, Sp 5 inkl.,ordføreren og SV 1) mot borgerliges 7 (H har 5, V har 1 og FrP har 1) i tillegg til 2 uavhengige representanter:

Skjermdump fra Sør-Varanger kommunes hjemmeside


I mangel på plasser innen psykiatri og rus så har Giske kommune i Møre og Romsdal besluttet å bosette alvorlig syke, som har slik utagerende atferd at de ikke kan bo blant folk, i stålcontainere langt utenfor folkeskikken. Dette er da mennesker som trenger hjelp og mennesker som bryr seg, ikke bli stuet vekk som man satte vekk unger i skogen for å dø, om de hadde noen defekter, i gamle dager. Herre vår skaper, hvor har denne samfunnsstyringen tatt retning!!
Ordfører i Giske representerer de kristne under bokstavene KrF. Er dette nestekjærlig så fri og bevare meg for en praktisering av kristendommen! Hyklerne ...
(Den politiske konstellasjonen i kommunestyret 2014 på Giske består av: KrF: 8, H: 4, V: 4, AP: 3, FrP: 2, SP: 1, Uavhengig: 1)
Jeg kan forstå fortvilelsen i kommuneadministrasjon som må løse floken, men sannelig bør dere manne dere opp og sette krav til de styrende politikere på nasjonalt plan! Det får være måte på evneveike mennesker uten ryggrad i styrende stillinger i Kommunenorge!
Jeg kan kjenne på en forakt mot folk i kommunale maktstillinger, der de kryper som parasitter for denne statsmakten, som rundstjeler befolkningen og holder store grupper i samfunnet nede!

Les hele saken på Nrk.no her

Med å tråkke på eldre og syke, vil partypolitikerne i Stortinget begunstige seg selv med konserthus. Når de lar slikt få skje uten å reagere, så er de medansvarlig. Endel av "politikerne" vil at kommunene skal kunne bestemme selv hvordan pengene brukes. Når vi har et kommunenorge fylt opp av naut, som ikke vet å sette næring før tæring, og prioriterer festivas og fyll, fremfor nødvendige tjenester til syke og gamle, ja da kan de ikke får leke seg med befolkningens midler fritt. Da må pengene øremerkes, og kommuneadministrasjonen bør levere regnskap for hvordan de pengene er brukt! Det heter å ta ansvar og følge opp!!

Les mer på Stavangeravisen.no her


Vi har mennesker i dette landet som har kjørt seg fast økonomisk som ikke har penger så de kan kjøpe mat så de kan spise middag hver dag.
Det mens våre partypolitikere flakser rundt i land og utland i fly for å bistå andre land med milllioner og milliarder med rund hånd, og sole seg i glansen av sine makttitler. Vi leser stadig om politikere som har mange titalls tusen i regninger på mobiltelefoner og nettbrett, for å sitte og leke seg på internett som Stortingspolitikere? Få voksne folk inn på Stortinget, folk som har til hensikt å jobbe for befolkningen, ikke begunstige seg selv og sine, uten å ha noe som helst å bidra med, verken av kunnskap eller vilje til handling for befolkningen!

Torfinn i skjermdump under er en av bortimot 236.000 nordmenn som har fått betalingsanmerkninger, etter at finansmafiaen har fått kjøre de helt i bånn. Har folk først fått problemer så blir de bombardert av statens finansmafia med straffegebyrer, så de blir helt slått ned, så man ikke kan greie å reise seg igjen. Det norske folk har aldri vært mer gjeldstynget i norsk historie enn nå, og aldri før har så mange nordmenn skyldt så mye penger i svartelistet gjeld.


Les saken på VG her 
Mens folk må rope og skrike etter hjelp til mennesker som ikke er i stand til å ta hånd om seg selv, og ikke få den hjelp de trenger, der de lever som dyr i søppel og avføring. 
 
Kan dere som kaller dere folkevalgte politikere på Stortinget sove godt om natten slik dere misbruker deres makt og opptrer som politiske forrædere, og begunstiger dere selv så til de grader på befolkningens bekostning? Synes dere at dere fortjener den lønnen dere bevilger dere av folkets penger?

Jeg synes ikke! Jeg synes derimot at det skulle vært tatt tak i nakke og røva på dere og lempa dere ut for stortingstrappa og fratatt dere både posisjoner, lønn og andre samfunnsgoder dere har grafset til dere selv i kraft av maktstillingene.
Der dere alle partypolitikere sitter og ruger på stortingstaburettene vil jeg sitere justisminister Anders Anundsen til slutt: "Vet man uten å handle, så er man en del av problemet!"

Det er på høy tid at dere politikere, om dere mener dere er folkets politikere, tar skjea i annen hånd, og begynner å sette næring før tæring, og jobber for det norske folk og nasjonalstaten Norge!!

- og påstå meg ikke at dette er resultat av demokratisk styring, for slik styring har befolkningen aldri bedt om eller ville hatt! Folket protesterer derimot kraftig. Det ser vi i politikerforakten som er voksende og kommet til et punkt der PST melder terrorfare og vaktene utenfor Stortinget nå er bevæpnet. Den "terroren" kan like gjerne terror som slår tilbake fra egen befolkning, slik dere politikere raljerer med befolkningen. Kanskje fortjener dere julingen?


"Folket sa NEI til EU". 
Kjøp Dag Seierstads bok her, - som forteller om norsk EU-motstand fra 1961 frem til i dag.
Tross at folket klart og tydelig har sagt nei, har Stortinget i årenes løp, signert så og si alle direktiver til Europaunionen.Oppdateres

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.