20 november 2012

De prektige AUF'ere

Et år etter angrepet på Utøya ser terror ut til å være glemt og AUF'ere står frem med hva de representerer. Dobbelmoralen er grenseløs! Terror og vold, det er så greit for dem, der det øves mot andre enn dem selv. Når terroren ble rettet mot de, så ble hele landet pålagt landesorg, enten de sørget eller ikke. Vi hadde media som bestemte hva hver enkelt av oss skulle tenke og føle. Mange nektet å la seg diktere og evnet å tenke selv. Det ble ikke tatt nådig opp! Her ser man hva AUF representerer. Det er kanskje på tide å vie AP og venstreekstremismen noe oppmerksomhet. Man kan påstå at dette var en ung manns uttalelse, men ser man nærmere så er det hele 40 personer som har trykket "liker" på det innlegget. Politikeren Khalid Haji Ahmed ble i fjor hedret med medmenneskeprisen. Det er litt av noen medmenneskelige verdier han innehar. Hvem er det som er de fæle menneskene i dette samfunnet? Er det de som våger å banne i kirka ved å si fra om urett som begås? Det er på tide å få et balansert bildet av samfunnet, og få en ærlig presse!Norge representert med Arbeiderpartiet sender bistandsmindler til palestinerne og Hamas hvert år. Penger som brukes på blant annet opptrening av barnesoldater og fremtidens terrorister. AUF støtter denne politikken. Terror er ikke ille bare når den begås mot norske unge politiske aktivister. Terror er forferdelig uansett hvem som rammes. Alle er mennesker under Guds himmel. Hva er sorg og hvems sorg er mest verdt? Sørger vi når vi ser disse barna i Gazaområdet? Dobbelmoralen er grenseløs. Anbefaler å se denne videoen som ligger på youtube. Reflekter over det som er skjedd i Norge, reflekter over det som samme parti støtter i andre land.

Hamar Arbeiderparti har skværet opp med Khalid Haji Ahmed og vil ikke ekskludere partimedlemmet etter at han framsatte støtende utsagn.
Her kan man tydelig se hvordan Arbeiderpartiet tillater sympatiserende hetsing og ønsker om vold på andre mennesker, når det ikke er av deres egne tilhengere. Dobbelmoralen lever godt i Arbeiderpartiet og hos AP-velgeren.
En tidligere AUF'er, nå "hjelpemann" langt oppe i AP-organisasjonen, som går ut på sosiale medier og menger seg med hatgrupper. Går aktivt ut som forsvarer og brannslukker for AP-toppene, viser hva denne representerer. 
Øyvind Langaas fra Arbeiderpartiet har hevdet at han aldri var medlem av denne gruppen, men bare av en gruppe som het “Vi som ler av Pastor Torp”.  Dette er direkte feil. Langaas var medlem og skrev innlegg på hat-gruppens side både i juli 2009 og i juli 2010. Han har imidlertid deretter meldt seg ut. Alt dette sjekket jeg nettopp på hatgruppens side på Facebook, skriver Jan-Aage Torp.

Les også historisk stoff fra AUF, hvordan de har svindlet Oslo kommune med å trikse med medlemstall. Det ligger mange linker videre i denne linken.
Flere sentrale AP-politikere har i sine ungdomsår og unge voksenår vært med på svindel og bedrag i AUF. Anbefaler alle å lese denne artikkelen. På løgn og bedrag har AP bygget partiet!


Se denne videoen hvor Himanshu Gulati (FPU) blir bedt om å se seg i speilet. AUF respekterer ikke hans meninger for han er innvandrer og mørkhudet, og strør om seg med rasistkort. Er dette virkelig akseptabelt når det kommer fra disse stakkarene i AUF? Hvor mye skal andre politiske motstandere tåle av hets fra den kanten på grunn av at de har vært utsatt for et politisk attentat? Det får være nok av hets fra sosialistisk hold nå!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.