02 november 2012

Folkemakten

Folkemakten er oppe og går. Hver korrupt politiker og statsansatt skal frem i lyset. Kameraderiet i statsstyringen skal avsløres. Vi er mange og vi er uredd.
I et demokratisk land skal makten ligge hos folket. De folkevalgte politikere er folkets tjenere. Ikke slik de later til å tro i dag at det er folket som er der for de, der de svindler, bedrar og dreper innbyggere i hopetall med makten som ligger i å styre pengesekken, mens de selv grafser til seg fra fellesskapets goder uten blygsel. Nepotisme er et ord vi alle har lært det siste året, der den ene kjeltringen etter den andre er avslørt i Arbeiderpartibevegelsen og blant den politiske elite i landet.
Kameraderiet hvor Arbeiderpartiets mørkemenn har innsatt sine i de fleste sentrale stillinger i statlige foretak, for å befeste makten uansett hvilket parti som når frem i demokratiske valg.
Stortingsvalg- det store narrespill for å holde folket i ånde og aktivitet. Bak kulissene jobber makteliten for en annen agenda.

"-Et nytt dialogdemokratisk nettparti -uten politikk, men med fokus på det etablerte korrumperte systemet, hvor penger, makt og egeninteressen er drivkraften. Oppskriften til makten på å lure folket, ble skrevet i år 1513 i verdens mest kjente politiske verk: «Fyrsten». - Folk lar seg lure selv når de ser de blir lurt, skrev Machiavelli der. Nja, men ikke alle! Kom! Stem på deg selv! Bli med på turen fra avmakt til folkemakten!  www.folkemakten.no eller www.folkemakten.com"Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.