05 november 2012

Røverstaten under Stoltenbergregimet

Politiet er oppgitt over manglende ressurser til å spore opp etterlyste personer. På landsbasis er over 7000 mennesker etterlyst, bare i Oslo er det 3000. Mange av de er mistenkt, tiltalt eller dømt for grove forbrytelser som vinning, vold, voldtekter, narkotika og drap. Hver måned kommer det til rundt 65 navn på listen.  De siste to år har økningen vært på nesten 3000 personer.
Det er bemerkelsesverdig at det kun er EN eneste ansatt i Oslo politidistrikt som kun jobber for å finne etterlyste. Norge er blitt en fristat for kriminelle under Jens Stoltenberg og hans uansvarlige politikerstab. Det er endeløse fagre ord og løftebrudd, totalt uten virkemidler og innhold! Arbeiderpartiet er rett og slett en fare for det norske folks sikkerhet i landet.
Til sammenligning var det for 20 år siden en enhet på 12 personer som var ute. Ble man etterlyst i Oslo ble de tatt med en gang. Den ene spanere som er igjen mener jobben hans er umulig, og det kan man jo godt forstå. Det er jo en helt meningsløs utvikling! Samtidig kan man lese om knivstikking og drap omtrent daglig i avisene i landet. Hvor er regjeringen som skal beskytte det norske folk?
Når regjeringen er blitt den største samling av kjeltringer hvem kan man da stole på?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.