24 august 2012

Spiker'n i kista for Stoltenberg?

Tidligere styreleder ved Forsvarets forskningsinstitutt, Johan C. Løken, røpet til TV2-nyhetene i dag at instituttet har utført hemmelige tester gjennom flere år, med analyser for å ruste Norge til å takle slik krise som skjedde på Utøya i fjor. Dette har Stoltenberg kjent til i flere år, uten å ha foretatt seg noe.
På Nyhetspeilet er det også omtalt at det har vært terrorøvelse på Utøya like før skytingen begynte, og at det har vært mange mennesker der ute, kledd i likedan politiuniformer som Anders Behring Breivik brukte under angrepene. Det kan være verdt å se nærmere på dette, og om det kan være sammenhenger folk ikke kjenner til, og som holdes skjult for befolkningen. Hvem er den skalla mannen med polert isse som er på bildet ved siden av ABB i linken over? Anders Behring Breivik har da hår midt oppå hodet!

Hele beredskapen ble testet i all hemmelighet. Løken har sagt til TV2 at både avgåtte justisminister Knut Storberget og statsminister Jens Stoltenberg må ha kjent til de utarbeide rapportene som var hemmeligstemplede.Store deler av beredskapsapparatet hadde vært for dårlig.
TV2 skriver også at 22. juli kommisjonen som Alexandra Bech Gjørv ledet, hadde påpekt sårbarhetene i beredskapen, hvor hun attpå til skal ha vist til gjentatte øvelser. Men de vil ikke ut med hvor opplysningene kommer fra. Hva skal det bety? Var det ikke mer åpenhet vi skulle ha i dette  landet? Kan man spekulere i om statsministeren allerede er tilsidesatt og at andre har tatt kommandoen, siden det er andre som nå kommer med slike opplysninger?
Johan C. Løken som var leder for FFI inntil mai i år er klar på at informasjonen kommer fra Forsvarets forskningsinstitutt sine analyser, skal han videre ha sagt. Han kan vanskelig se for seg en fremtid videre for Stoltenberg og Storberget i politikken etter det som er skjedd. Til avisen Østlendingen, som skal ha trykket et større intervju, skal han ha gått enda lengre og uttalt at det kan komme spørsmål om å stille de for riksrett.

Flere bloggere med god tyngde i media har nå fått øyene opp for hva som skjer, og det er neimen ikke for tidlig! Elin Ørjasæter fra N24, innrømmer det selv og leverer et unådig skyts til statmakten i dag.
Det samme gjør Hilde Sandvik, redaktør for kultur og debatt i Bergens Tidende.
Carl Johan Berg skriver like klart og tydelig på Kommentar2.

Vi har blitt presentert spørreundersøkelser i landets AP-styrte tabloidpresse som har lurt oss til å tro at over 75% vil at Jens Stoltenberg vil bli sittende. Folket har derimot laget egne spørreundersøkelser både på Facebook og på Start.no hvor tett på 1500 personer har svart, og som viser at 82% av de som svarte ville at Jens Stoltenberg skulle gå av. Kun 17% ville at han skulle bli sittende. Man kan spørre hvor korrupsjonen ligger i disse presentasjonene som ble gitt av taboidpressen!Jeg fikk for en tid tilbake en melding fra en skribent på ABC-nyhetene om at jeg måtte være forsiktig med hva jeg skrev, og at folk var blitt sporløst forsvunnet for mindre enn det jeg skrev og rørte ved av politisk materie.
Med all korrupsjon og nepotisme som den senere tid er avslørt i Arbeiderpartibevegelsen så kan det kanskje være greit å se seg en ekstra gang over skuldra, for hvem man har bak seg på gata, om man er med å pirker i denne materien som later til å være langt større enn man først skulle tro, men som man har fornemmet i lengre tid? Galskapen kjenner visst ingen grenser...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.