06 august 2012

Venstreekstremisme

Det siste året har det vært voldsom fokus på høyreekstremisme. Enhver som har ytret kritiske holdninger til denne regjeringens innvandringspolitikk er stemplet høyreekstremist. Tidligere ble slike kalt rasister. De fleste var redd for stemplet, men etter at fler tok til motmæle mot innvandringspolitikken så ble det så mange såkalte rasister at benevnelsen mistet den politiske virkningen etterhvert.
Nå er det høyreekstrem, som er stemplet som  folk som ytrer seg kritisk til denne regjeringens innvandringspolitikk får. Ja, man kan knapt ytre seg kritisk lenger for da får folk PST på telefonen, og folk skremmes til taushet fra å ytre seg politisk om noe som helst!
I dag er Trine Skei Grande på banen i ABC-nyhetene og  uttaler: "- Det er to ting som kjennetegner ekstremister. At individet ikke har noen verdi og at de er villige til å gripe til vold". Det var interessante ord.
I Stockholm var det den 4. august en høyreekstrem markering mot innvandringen. Det var meldt en, fredelig demonstrasjon fra de høyreekstreme.
Men hva skjer? En gjeng med voldelige motstandere fra venstresiden angriper med å kaste egg, flasker og skyte fyrverkeri mot de. Politiet måtte legge flere av venstresidens motdemonstrantene i bakken for å få kontroll på de, der de oppførte seg rabiat og voldelig.
Er det blitt slik at de politisk korrekte skal kunne oppføre seg akkurat som de vil, drive med vold og hets uten konsekvens, mens det er de såkalte høyreekstreme som skal stemples som mørkemennene og de som er til skade for samfunnet?
Det man ser er at det er venstresidens aktive som går etter strupen på folk fysisk. Det av den grunn de ikke takler ytringsfriheten i landet. Venstre har vel fra gammelt av vært et av de parti som nettopp har stått opp for denne. Det ser derimot ut til at det gjelder kun så lenge man er av samme politiske oppfatning.`
Trine Skei Grande spør også hvorfor bygdemenn gifter seg med utenlandske kvinner. Er det noen statistikk på at bygdemenn er de som er hyppigst gift med utenlandske damer? Jeg spør videre, er det noe galt med utenlandske damer, siden det kan tolkes galt å gifte seg med en? Ytringene oser av fordommer og rasisme.
Hvor er toleransen det snakkes så prektig om? Den toleranse som de forlanger fra andre folk, og folk fra den ytterste høyresiden?

I Trondheim har venstreekstremister trakassert en ung mann, ved å henge opp bilde hvor de stempler han som nynazist over store deler av byen. Den unge mannen ber om hjelp fra politiet. Politiet ber den unge mannen fjerne plakatene selv. Hvor er det blitt av rettsikkerheten til folk i denne røverstaten, hvor selveste politiet er med på slik lynsjing av folk? Det mangler bare at politiet i Trondheim setter opp gapestokk på Torget og deltar i showet, med batonger og det røde flagg med sigd på.
Når politiet godtar slik mobbing av folk, er det da greit å starte å henge opp bilder av politikere som er landsforrædere, politibetjenter som er utro mot sine koner, pedofile og venstreekstremister av journalister også? Det er vel likhet for loven i dette landet?

Fire venstreekstremister blir lagt i bakken av politiet utenfor Stortinget 29/9-12, der de blir rabiate i en motdemonstrasjon til SIAN (Stopp islamiseringen av Norge). SIAN hadde en fredelig demonstrasjon, men ytringsfriheten tolereres ikke fra venstreekstremistene, der de nok en gang går berserk.


"Sammen med et ukjent antall andre venstresideaktivister er «Otto» villig til å dele ut harde slag, og selv tåle juling, for å bekjempe det de ser på som farlige mennesker med farlige holdninger. – Det er ikke en form for selvforsvar. Det er direkte angrep. Baktanken er å vise dem at når de viser trynet sitt på gaten så vil man reagere på det. Veldig resolutt og veldig voldsomt."


Hanne Nabutini Herland tar et oppgjør med venstreekstremismen i sin tale her. En veldig bra tale, som alle bør høre og reflektere over. Hun skriver også om den totalitære styreformen her, på sin blogg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.