22 januar 2013

Hanne Nabintu Herland snakker om samfunnet

Kneblet til taushet, i frykt for å miste jobber og skoleplasser. Er det ytringsfrihet og forenelig med å være et fritt menneske i et demokratisk land? Flere må våge å si hva de mener i samfunnsdebatten. Ikke la meningsdiktaturet på venstresiden beholde makten de har tiltvinget seg med pressens hjelp de senere år. Stå opp for dine meninger. Godhet for mennesker, nestekjærlighet- det handler ikke om å fornekte egen kultur og det man selv er glad i. Alle trenger plass, også etniske nordmenn. Det uten å måtte finne seg i å bli stemplet høyreekstremister, rasister eller breivikinger. Det må bli slutt på dette meningsdiktaturet under dette flertallsdiktaturet som herjer landet, hvor bare de politisk korrekte, etter en standard satt av AP, skal få lov å herje landet og raljere med mennesker!"Hanne Nabintu Herland -- bestselgende forfatter og religionshistoriker, kjent som uredd meningsbærer fra uttallige avisspalter og debatter på TV. Nå er hun her med en serie på Visjon Norge, der hun går løs på tilstanden i det norske samfunnet. Gjennom fem programmer vil Herland møte profilerte personer som tar opp kontroversielle spørsmål rundt temaer som likestilling, kristen tradisjon, materialisme, nasjonalisme, innvandringsspørsmål og mer.
Herland mener det er viktig for utviklingen av landet vårt at vi beholder de tradisjonelle og kristne verdiene og at vi er engasjert i hvordan samfunnet utvikler seg. Hennes råd er: Vær positiv og ærlig, vær inkluderende, vis godhet, husk det viktigste av alle budskap: Du skal elske din neste."

Anbefaler mine lesere å høre hva Hanne samtaler om med sine gjester i sitt program. Ei dame som står frem og sier det svært mange mener, men som de færreste tør å snakke om høyt, eller som mangler de rette ord for å fronte sine meninger.
Etterhvert som hun legger ut sine sendinger vil jeg legge de til her, så følg med:


Herland usensurert episode 2 - Asle TojeHerland usensurert episode 4 - Walid Al-Kubaisi:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.