19 januar 2013

Vennebemanningspartiets sjefsfest

Moderasjon, må betale mere skatt, mere bompenger, innsparinger...
Ja, vi har vel hørt formaningene fra ledelsen av dette landet alle sammen. Men hvordan står det til med liv og lære i Arbeiderpartileiren? VG belyser sjefsfesten til disse svindlerene i dag. Voldsomme ord synes du? Nei, ikke i hele tatt! På denne bloggen kaller vi en spade for en spade, uten å pynte på sannheten! Bedrag av mennesker gjør ikke gjerningen mer stueren, om ordene pyntes på!
Arbeiderpartiet kom til makten igjen i 2006. På disse årene har Arbeiderpartiet ansatt og pyntet på sine venner i partiet med en økning på hele 34 prosent direktørtitler. Der en venn i regjeringen står i fare for å bli overflødig, så oppnevner denne regjeringa bare et nytt utvalg eller komité, så får denne arbeidsledige vennen en direktørtittel og kjempehøy lønn, langt mer enn både du og jeg kan oppnå. Vi andre må gå på NAV om vi blir arbeidsledig, og finne oss i å få en utbetaling per måned på 66 prosent av den lønn man hadde mens man var i arbeid. Får man så ikke endene til å møtes, så må man henvende seg på sosialkontoret på NAV for supplerende hjelp. Det er det ikke gitt at man får, for der er det kun penger til mat og tak over hodet man får og som blir tatt med i beregningen for økonomiske behov. Annen gjeld blir ikke hensyntatt. Det er jo litt merkelig, når vi ser at det norske folk aldri har vært mer gjeldstynget enn i dag? Slike uheldige mennesker strippes for alle midler, så de ikke får lest aviser og ta del i samfunnet, slik kan de holdes nede, så de ikke får mulighet til å opponere mot makta.
Arbeiderpartiet derimot, de verner om sine og sysselsetter de innad i regjeringen med lukrativ lønn og goder som følger med. De får gjerne pendlerboliger som de bor i gratis, så de slipper å flytte på seg og de får spise merverdigavgiftsfritt i stortingskantina, samtidig som de får full diett utbetalt. Reise gratis rundt med statens jernbane mm. De får kanskje litt støtte til klær også, representasjonstøy? Disse trenger jo å være litt finere enn oss andre dødelige.
VG skriver videre at andelen ledere ellers i norsk arbeidsliv i både offentlig og privat sektor er på omtrent 10 prosent. Hvorfor er det da så mye større behov for mer høytlønnede ledere i departementene? Vi kan ikke se at befolkningen nyter godt av denne "kunnskapsbasen"!
I dag har departementene en lederandel på hele 27,4 prosent. VG skriver at det i dag er 1215 ansatte som har sjefstittler av i alt 4435 ansatte. Ellers i næringslivet så samkjører man gjerne lederskap, slik at lederne får bredere oversikt.
Til avisen sier ansvarlig for denne organiseringen av departementene, Rigmor Aasrud "at tittelbruken er et bevisst valg fra regjeringens side, fordi de ønsker å ta vare på fagkompetanse og konkurrere med næringslivet."
Når jeg leser den begrunnelsen så ler jeg, når hun bruker begrunnelsen konkurrere med næringslivet. Det kan jeg si deg Rigmor Aasrud; med alle de inkompetente mennesker du har ansatt og med det utvidede lederskap, som ikke kan det de holder på med, så hadde disse premiepolitikerne vært arbeidsledig alle som en! Det private næringsliv hadde ikke hatt råd til å ha de ansatt på stas!!
Denne regjeringen har glemt at de er lønnet av folket, at folket er deres arbeidsgivere. Folket godtar ikke den sløsing med folkets midler, av de som er tiltrodd å lede arbeidet.
I likhet med at et styre i et privat foretak ikke hadde godtatt at lederen de har ansatt har skuslet vekk midlene til selskapet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.