10 januar 2013

Jurister i politiet er med lovbrudd.

Politiker Johan Mikkel Sara som har vært representant for AP i årene 1989-1991 blir tiltalt for svindel med reiseregninger i sitt politiske arbeid som sametingspolitiker. Politikeren skal ha kjøpt billige flybilletter gjennom det flyselskap han har jobbet for, og skrevet reiseregninger til fullprisbilletter, og således fått refundert totalt over 78.000 kroner for reiseregninger for i overkant av 4700 kroner, i løpet av en et og et halvt års periode. For at denne skal ha fått til å svindle så må det også ha foregått dårlig regnskapsskikk hos de som førte regnskapet, da det skal foreligge kvitteringer før utbetalinger finner sted.
Det som kanskje er mest interessant å merke seg i saken er at påtalemyndighetene først henla saken, for så å ta den opp igjen. Jeg spør, og mange med meg lurer på hvordan en så opplagt svindelsak kan henlegges av juristene i politiet? Det er juristene som jobber i politiet som avgjør om saker skal henlegges eller føre til domstolene. Man kan saktens stille spørsmål om juristen i saken er kjøpt og betalt av  AP i en eller annen form, i disse tider hvor korrupsjonsskandalene i staten dukker opp på løpende bånd!
Ville saken blitt henlagt om mannen tilhørte opposisjonens side i politikken? Jeg tviler på det!

Det er bare å trekke nisseluen opp og innse at vi lever i en stat som er gjennomsyret korrupt helt inn i rettsvesenet i Norge! De som skal sørge for din rettsikkerhet, de er ikke til å stole på, og er med på bedraget.

Slikt er enkelttilfelle vil noen fra venstresiden si for å beskytte bermen som rår.
Hadde det bare vært så vel! Jeg vil oppfordre folk om å lese litt utenfor de store tabloidavisene, så dere får sett litt mer enn det som den korrupte pressen skriver om, av mer og mindre sannheter. Tabloidpressen i dag driver mer politikk for venstresiden og AP, enn faglig journalistikk som opplysende organ for befolkningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.