16 januar 2013

Politiet har startet med husinkvisasjon hos folk

Tobarnsmoren Tonje Løvaas Klunderud (24) bruker nattlampe til ettåringen sin om natta. Siden det har vært lys i leiligheten om nettene har noen mistenkt at det har vært cannabisdyrking. Midt på tidligmorgenen i barnestellet hører hun folk i gangen og tror det er mannen som har glemt noe, og som kommer tilbake. Men når hun går ut for å se, er det tre mørkkledde menn fra politiet der. Politiet viste ID-kort og hadde låst seg inn selv med nøkkel de hadde fått tildelt fra huseieren.
Om politiet hadde fått tips om at slikt skulle foregå, kunne de vel med normal respekt og folkeskikk ringt på døren til vedkommende og forklart mistanken som er kommet til de, og ikke bare tatt seg til rette på slik høyst klandreverdig måte og grepet inn i privatlivets fred ved å låse seg inn hos småbarnsmoren?
Hvordan kan slikt skje i Norge, i et fritt land i fredstid??
Det var slik Gestapo opptrådet under krigen mot folk!
Er det del av arbeidet med å skremme folk i Norge til taushet? Så de skal bli redd myndighetspersoner med embeter i dette landet? Den signaleffekt en slik handling gir til folk virker skremmende.
Her i landet skal ingen føle seg trygge i eget hjem lenger, hvor norske myndigheter tror de kan ta seg til rette som det passer seg selv på andres eiendom og i andres hjem, når som helst grunnløst.

Dette er huskinkvisasjon, et alvorlig brudd på grunnlovens § 102 som lyder:
"Hus-Inkvisitioner maa ikke finde Sted, uden i kriminelle Tilfælde."

Norge- den siste Sovjetstat under Arbeiderpartiregjeringen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.