24 august 2009

Carl Ivar Hagen er, og var en fremsynt mann!

Han forutså dagens problemer i samfunnet, med innvandringen som har vært, og kriminaliteten disse nye ikke-vestlige landsmenn i stor grad har forårsaket økt i landet. NÅ, først 20-30 år etter, så er AP's topper og allierte kommet dit hen og fått gluggene opp! De har gått med skylapper og levd i sin egen beskyttede verden i denne tiden og distanserte seg helt vekk fra realitetene i samfunnet. Jeg synes det er på høy tid at Stoltenberg biter i gresset og viser litt ydmykhet ifht FrP og dette partiets politikk. Selv har de sittet i regjering i mange perioder og har virkelig hatt mulighet til å utrette noe. Men nei, kriminaliteten har økt, og soningskøene skryter de av seg selv å ha kuttet ved å slippe fangene fri langt tidligere, så de atter kan ut å gjøre nye brekk i samfunnet. Pynte på tallene ved å gjemme problemene! Behandlingsplasser for rehabilitering legger de samtidig ned, og kan da vise til Selbu i Sør-Trøndelag, hvor Trondheim kommune som er AP-styrt sa opp 16 rehabiliteringsplasser for rusmisbrukere. Med rus fører ofte lovbrudd for å dekke rusbehovene. La seg narre den som vil!
Man får den regjering innbyggerne fortjener! Er man naiv og lar seg lure, - ja så får vi en administrasjon av landet tilsvarende!
FrP fornyer Norge, og det er jammen på tide at noe blir gjort! Folk ytrer ønsker om å ta stortingsrepresentanter av dage. Slike holdninger viser mer enn noen gang at Norge er helt ut av kurs! Grensene er flyttet og hatet ulmer.
"Forakt" er ikke lenger et dekkende ord, for det mange i samfunnet i dag føler. AP har skapt et politisk miljø, hvor toppolitikere i dette landet må ha livvakter rundt seg til å beskytte seg. Slik blir det når man tramper med grove støvler over folket, tar fra folk verdigheten!
Man skaper ”soldater” mot seg. Folk har all grunn til frykt i landet om AP får fortsette i regjering, slik de dikterer landet og stjeler fra folket. Det er begrenset for hvor lang tid et helt folk lar seg frarøve! Slik er Norge blitt, etter mange år med AP i regjering siden etterkrigstiden.
- Hvor de gamle sliterne som visste hva arbeid var for noe, som visste hvordan det var å leve som ”arbeider” i dette landet døde ut som en utdødd rase innen ”arbeiderbevegelsen”, og akademikere som kom til ens for å mele sin egen kake overtok!
Noen må ta ansvar og handling må til! Godt valg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.