05 august 2009

I likestillingens navn!

Så er det konstatert at Norge er et av de land, som har flest tøfler av mannfolk!
http://www.reuters.com/article/newsOne/idUSTRE5740RL20090805
Likestilling... "Menn som tar omsorg for hus og barn," - står skrevet i ulike tekster rundt omkring på nett, som definisjon på dette.
Men er det ikke også vel så mye omsorg å jobbe hardt, tjene penger, så familien samlet kan overleve, og kanskje leve et behagelig live med romslig økonomi, som gjør det mulig for mor å være hjemme og ta seg av felles barn, hus og hjem?
Er det ikke bra for barna og ha en av sine foreldre hjemme i stor del av småbarnsperioden, der nærhet til foreldre og familiære verdier skal føres videre? Barn flest, er mest knyttet til mor i småbarnsperioden. Da er det naturstridig å rive disse vekk fra mor, for i likestillingens navn kle far opp med blondeforkle, utrustet med støvmopp og kunstig pupp! Far kan aldri bli mor, i likhet med at mor aldri kan bli far!
Det er stort for en guttepjokk og en liten jente, å få lov å være med ut når pappa skal gjøre "mannfolkarbeid". Far er rollefigur for pjokken. Far er en maskulin mann, som jentebarnet ser opp til, som noe fysiskt sterkt, som fra naturens side er "beskyttelse". Å vite at sin pappa er stor og sterk og kan "redde seg og familien" fra farer, er stort! Min pappa, var alltid sterkere enn din pappa! Du husker den? Men når mamma hogger ved og pappa flyr rundt i hjemmet med en liten fargerik moppedusk fra "Nille" og mopper støv av porselensfigurer, hvor er da musklene? Hvor er det maskuline som jenter og kvinner liker, og tenner på?!
Nei... I likestillingens navn; la mannfolk være menn, og la kvinner få styre hjemmets tekstiler. Så vi slipper kjønnsfrustrerte individer hvor barten under nesa og bulen på buksa er eneste forskjell på mann og kvinne!

Og dette var ment som en hyllest til alle mandige menn, og kvinner som tør være kvinner!

Hånd i hånd gjennom livet, og vite at den andre er villig til å ta den siste mila om en ikke greier den selv! Heldigvis kan vi velge, og det finnes noen for enhver smak! Spar meg for kvinnesakskvinner og kjønnsfrustrerte menns oppfordring til unisexkjønn som et mål!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.