22 februar 2013

Arvid Birkeland terroriseres av Økokrim

Arvid Birkeland var en av eierne av Bajazzo i sin tid i Trondheim. Han sitter fengslet i Brasil, for påstått hvitvasking av penger. Advokatfirmaet som har ført saken hans kan dokumentere at  pengene han hadde med var hans, og lovlig overført. Men siden statsadvokaten Geir Kavlie, som representerer Økokrim nekter å få oversatt disse transaksjonsdokumentene så nekter brasilianske myndigheter å sette Birkeland fri. Økokrim under Arbeiderpartiregjeringen terroriserer næringsdrivende!

Det skal bare oversettes et dokument, så kan Birkeland slippe fri. Men nei, det er visst for mye arbeid for denne regjeringen! Det mens innvandrere fra alle verdens kanter får egne lærere i skolene for å lære eget morsmål av det norske folks egne penger. Hvor er rettferdigheten? Hva galt har det norske folk, og Arvid Birkeland gjort, som skal straffes slik!?

Her er hjemmesiden til Arvid Birkeland, hvor det er mer opplysninger rundt saken.

For ikke lenge siden blogget jeg om hvordan Økokrim jaget Thorbjørn Myhre i døden. Det er mange slike saker å vise til etterhvert. 

Her i dette landet så kommer ene statslederen fra vekkistan etter den andre på gjestevisitt i landet og drar igjen med hundretalls millioner og milliarder av kroner, mens her i Norge er det egne landsmenn som terroriseres av statsmakten. Hvor minst en sitter fengslet uskyldig, uten at det blir prioritert å rydde opp av statsmakten, i statens egne misligheter.

Slik Økokrim under Arbeiderpartiet opererer mot egne landsmenn, så må man kunne påstå at denne regjeringa er det norske folks fiende. Hvor mange skal de få drepe før de blir stoppet? Skal de trenere og lukke øynene også for Arvid Birkeland, til han gir opp og ikke greier mer? Skal det bli nok en sak hvor Økokrim har jaktet en mann i døden?
Nå har hele Norge holdt hender og hylt falsk i det såkalte rosetoget etter Utøya, der denne regjeringa og folket har stått rakrygget og grått krokodilletårer over liv som er gått tapt. Men hva er det denne regjeringen driver med selv? Hvor mange har tatt egne liv i fortvilelse etter å ha blitt jaktet av denne hyklerske regjeringa? 


Hvor er dere norske borgere, når det gjelder å stå opp for uskyldig dømte som blir heksejagd?


NRK-Trøndelag belyste saken i august -10

Oppdatert, 18.07.14
Det kan se ut som Økokrim fortoner seg som en terrororganisasjon mot mennesker, der det er om å gjøre å bryte folk helt ned. Er det slik at folk skal være nødt å bevise sin uskyld, der de i utgangspunktet er uten skyld i noe straffbart, da da har vi fått et regime som vi sist hadde under krigen, der nazistene tok seg inn i hjemmene til folk og hentet ut folk som det passet seg, fraktet de vekk for så å torturere de. Det er det samme som skjer, bare andre torturmetoder.

Skjermdump fra VG.no

Skjermdump fra Nettavisen.no. Hele saken kan leses her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.