23 februar 2013

Norge inn i felles banksystem som EU

Dagbladet skriver 22.02.13 at Norge ønsker å delta i det felles banktilsyn som EU nå skal sette opp. Det skal være en særordning for Norge, skal Jens Stoltenberg ha sagt i møtet med EU-presidenten Herman van Rompuy. EU vil ha tilsyn med bankene over landegrensene sa Stoltenberg etter møtet i følge avisen. Stoltenberg vil at Norge skal bli en del av dette tilsynet, hvor han mener Norge må få egne ordninger. Kan vi være så sikker på at han mener det, eller er det for å mykgjøre befolkningen?
Et felles europeisk banktilsyn er et steg nærmere en bankunion i EU. Man kan spørre om vi her nærmer oss den nye verdensorden, New World Order, som globalistene med bilderbergerne jobber for. Torvald Stoltenberg er en sier i et intervju at han er stolt av å være bilderberger. En verdensmakt  som skal regjere hele verden, i en ny verden uten landegrenser, hvor alle folkeslag er godt blandet over hele kloden. Vi ser til den massive innvandringen i Norge, som Stoltenbergregjeringen åpner helt opp for. Konspirasjonsteorier sier de som enda ikke har sett tegningen. Er du sikker på det, du som enda ikke har forstått hva som er i ferd med å skje?
Det står i Dagbladet at (se i linken lagt inn over) at dette er et av tiltakene mot den økonomiske krisen i euro-området, som startet i bankvesenet og endte i sosial krise med 26 millioner arbeidsledige i Europaunionen.
Det som førte til finanskrise var at bankene lånte ut for mye penger, så statene måtte redde bankene. Stoltenberg mente at vi ikke kan ha et bankvesen der private henter gevinstene når det går bra, mens fellesskapet må ta regningen når det går dårlig.

For å forstå nåtiden må man kjenne fortiden:

I denne forbindelse er det svært interessant å se på hvem som står bak bankene, og litt økonomisk historie. Noen har kanskje hørt om den jødiske Rothschild-familien- verdens rikeste familie.  Mayer Amschel Bauer var den som startet familiedynastiet rundt 1750-tallet. Han tok over farens forretning som omsatte mynter, pengeveksler, tekstiler og gullsmeder. Før han tok over farens forretning, jobbet han som assistent i et bankhus. Samtidig med at han tok over farens forretning, tok han også over familiens hus i Frankfurt og tok da navnet Rothschild. Han fikk fem døtre og fem sønner. Sønnen Amschel ble igjen og tok over familiebedriften. Salomon, Nathan, Kalman og Jakob ble sendt ut i Europa hvor de etablerte banker og bygde opp bankimperiumet. De fant raskt ut at det var lønnsomt å låne ut penger til kongehus og geistlige, der pengene var sikret fra skatter fra befolkningen. De gjorde suksess og konkurrerte ut de fleste andre banker. Historien kan man følge i dokumentaren under.

Dette er en kortversjon av presentasjon av Rothschildfamilien.En veldig interessant film! En lengre dokumentar, som er svært intressant!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.