25 mai 2013

NDLs demonstrasjon i Ilaparken

NDL (Norwegian Defence Leagues) holdt lovlig demonstrasjon i Ilaparken i dag. Demonstrasjonen skulle pågå fra 12.00-14.00, men ble avbrutt ca 13.15 Motdemonstranter fra Nye SOS-rasisme kom til og laget et fryktelig spetakkel. Jeg har mange ganger beskyldt Adresseavisen og norsk presse for manglende dekning og sensur når det gjelder politisk ukorrekte meninger, og at de vinkler artikler ut fra eget politisk ståsted- sosialistisk og langt ut på venstresiden. I den forbindelse tok jeg med meg notatblokken og fotoapparat og dro ned til Ilaparken for å se hvordan demonstrasjonen fortonet seg, og hvordan det ble gjengitt i avisen av journalister. Jeg må her si at Adresseavisen har dekket den bra og riktig!
Jeg ankom parken klokken 11.57. Der stod det politibiler klare ved inngangen til parkanlegget og en politibil patruljerte inn ved Ilakirkens område. Det kan ha vært for å se etter motdemonstranter fra SOS-rasime som skulle ha motdemonstrasjon i Tordenskjoldparken lenger mot byen, med pålegg fra politiet om å holde seg der.
Her kan man lese om hvordan lederne i SOS-Rasisme svindlet staten. )

Kaspar Johan Birkeland som visstnok ledet demonstrasjonen for NDL sa at det ikke var kommet så mange som forventet. Det sto politibiler rundt hele parken. Svært god dekning med politi. Det var veldig mange journalister i parken og trolig flere bloggere, slik som meg. Det kunne se slik ut der flere noterte og fotograferte med små kompaktkamera. En journalist kom mot meg, og jeg fortalte at jeg var der for å dekke journalistenes arbeid. Han ville vite hvem jeg var. Jeg ba han finne opplysningene selv. Jeg har fått nok av journalister som henger ut folk som ekstremister og annet fandenivoldsk ut fra deres eget politiske ståsted. Det er ikke ofte at journalister forteller leserne hele sannheten lenger i politiske saker, hvor de siler den informasjonen som går ut til befolkningen. Således har pressen urettferdig stor makt. En makt som både er usunn og som misbrukes i mange aviser. Folk flest tror på det som presenteres i avisene. Hvem har ikke hørt: "Det stod jo i avisen!"? Folk må begynne å lese aviser mer kritisk. Er det sant det som står, hvorfor skriver de det som de gjør, hva ligger bak og ikke minst: hva har de utelatt, og hvorfor har de utelatt det?


Nordsiden av Ilaparken kl 11.55 Politiet stod klare. Vekslet noen ord med de, som sa de forventet bråk.


Det var politibiler stilt opp rundt hele parken. Til å begynne var det ca 15 politibetjenter ute ved parken nær scenen. Etterhvert trengte de forsterkninger som kom til, med flere hunder. En av motdemonstrantene kastet noe på en av hundene så denne peip til stygt og etterpå bjeffet den aggressivt mot demonstrantene. Politihund er offentlig tjenestemann,og Høyesterett sier det er straffbart å angripe hund i tjeneste. Selv ikke dyr kunne de voldelige demonstrantene unngå å plage. Det ble kastet både flasker og egg mot NDLs representanter. Nye SOS-rasisme demonstranter viste nazihilsen mot talerne på scenen.
Klokken 12.31 gikk en motdemonstrant til angrep og forserte vaktholdet til politiet, og rev ned plakater som var hengt opp rundt scenen. Fullstendig rabiat! Politiet var raskt på og fikk stanset den og drevet den tilbake.  Da kom det enda fler forsterkninger fra politiet til, og de stilte seg tett som skjold for å verne NDLs representanter mot den venstreekstremistiske bermen som tedde seg som berserker.

En frilansejournalist ville fotografere meg, så jeg kvitterte.

Folk begynner å komme til. Mange av de satt klare i kaféen like ved parken før demonstrasjonen startet. Jeg var en tur innom og gjenkjente mange.

Motdemonstranter fra "Nye SOS-rasisme" begynner å innta plassene.
  
Imponerende ro hos politiet som ble provosert mange ganger.

Nye SOS-rasisme samler seg til motdemonstrasjon, 
tross at de har forbud mot å være der, gitt av politiet.


Nye SOS-rasime ropte "Ingen rasister i våre gater" og "Gå hjem!", og tutet med gasshorn under hele demonstrasjonen. Merkelig i grunnen, når det stod på en av plakatene til NDL at de var: MOT RASISME, MOT NAZISME, MOT ISLAMISME, så hva var det de demonstrerte mot? Vi har hele tiden blitt innprentet av media at høyreekstremisme er noe farlig noe, som ikke er bra for folk. Men hvem er disse berserkene som angriper andre med vold? En av de gikk helt opp i en politimanns ansikt og blåste med et slikt gasshorn, ens for å provosere. Politimannen forhold seg rolig. En annen trengte seg gjennom og sparket ned en av NDLs talere fra scenen. Like etter ble det veldig stille, som om like før angrep. Politiet geleidet rebellen tilbake. Det virket som om de nå stod klare til å fly i strupen på politiet som hindret de i å overfalle NDLs representanter på scenen. Man må virkelig rose politiets utsendte for å være profesjonelle, der de viste ro det virkelig står respekt av.  I etterkant ser vi at fem fra Nye SOS-rasisme er anmeldt for opptøyene. Adresseavisen "glemte" visst å få med hvilken politisk side disse rebellene tilhørte, eller var det bevisst for å underminere at det var venstresidens ekstremister som måtte tas hånd om av politiet?

Politiet har inntatt stillingene rundt scenen for å beskytte NDLs talere.

Rebellene fra Nye SOS-rasisme begynner å bli veldig aggressive, 
så politiet måtte inn med forsterkninger og flere hunder.


Nye SOS-rasismes motdemonstranter er blitt så aggressive at politiet står tett i tett som skjold rundt scenen for å beskytte NDLs representanter som taler, med plastikkskjold foran seg, hjelmene klare og batonger i beltet. 

Mange av venstreekstremistene brølte som villdyr og hyttet med nevene, mens de ropte nazisvin. Flere av de hadde solbriller på, tross at det var overskyet vær og ikke et solglimt på himmelen. Skjemtes de av å vise seg frem?
Når NDLs representanter skulle dra måtte politiet aktivt til verks for å stoppe mobben fra Nye SOS-rasisme som gikk til fysisk angrep. Rebeller røsket opp blomster fra gartneranleggene i parken og kastet disse så jorden haglet etter NDL-folkene der de ble loset ut gjennom mobben, mens mobben jublet og gaulet "Seier'n er vår!"


23 politibetjenter og tre politihunder var nede ved området for å stagge venstreekstremistene i Nye SOS-rasisme. 

Man kan sannelig begynne å lure hva som skjer i samfunnet, og stille spørsmål rundt hvem og hva som er farlige mennesker og ideologier. Uten å bli tatt til inntekt for verken den ene eller andre siden, så vil jeg be alle mennesker i dette landet om å rette søkelyset mot den voldelige venstreekstremismen som er vokst frem, og analysere hva de er vitne til, leser og hører fra disse "prektige rebellene".
I den anledning vil jeg henvise leserne til Ronny Altes blogg som skriver:"Trygghet er høyreekstremt".

La oss få en ærlig presse fremover, som dekker det som faktisk skjer i vårt samfunn! 
Les også:
"– Det er ikke kinesere og amerikanere som driver opptøyer, alle tilhører den muslimske kulturen. Det må vi være ærlige om, sa Tybring-Gjedde til NRK."

Oppdatert: 
Fransk SOS Rasisme og europeiske antirasister krever at den norske kriminelle organisasjonen legger ned, og stanser bruken av den gule hånda. De vil ikke assosieres med de norske venstreekstremistene. Den kriminelle norske organisasjonen ytterst på venstrefløyen prøver å bygge opp en landsdekkende organisasjon. De får flengende kritikk fra europeiske antirasister, skriver Dagbladet. 

Den franske SOS- Racisme og den europeiske antirasistiske parablyorganisasjonen EGAM, vil ikke ha noe med den norske organisasjonen som forsøker å få fotfeste bredt i Norge. De ber de norske rebellene endre navn på sin organisasjon og slutte å bruke den gule hånden som symbol og helst legge ned.Når Dagbladet publiserer nyheten, har lederen for den norske kriminelle organisasjonen gjemt seg for media.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.