24 mai 2013

Opptøyer i Stockholm på 5 døgnet.

Nå er det 5. kvelden at de ikkevestlige innvandrerne i Stockholm er i gang med å brenne biler. I kveld er minst 6 biler til satt fyr på i Rinkeby.
Omfanget er så stort at man må kunne si dette har utviklet seg til å bli borgerkrig.
I går kveld ble to sivilkledde politibetjenter skadet av steinkastere i Hagsätra. Den ene ble truffet i kneet og den andre av en sten i bakhodet. Vandalene hadde lagt det opp som en felle sier sjefen for nærpolitiet i Farsta, Katrin Kjellén Ekstrand. Advokat og tidligere justisminister i Sverige, Thomas Bodström sier til Expressen-live at vandalene oppfører seg som geriljakrigere i mørket, så det er vanskelig å få tak i de.
En ungdom ved navn Josef mener avisene gjengir bare det negative og benekter at det er skjedd steinkasting. Han sier til de større ungdommene sørger for at det går ordentlig for seg. Man kan virkelig spørre hva  positivt det kan være å skrive om den herjingen som er skjedd de siste dager i Stockholm. Det er mange ungdommer under 18 år, som ikke kan straffes. I skrivende stund er totalt rundt 66 biler tent på, flere bygninger satt fyr på, politi og hjelpemannskaper steinet og en mordbrann.
For noen dager siden reagerte de på at politiet kalte de rotter. Man kan undres om de selv mener de skal tiltales som høyheter slik de oppfører seg som skadedyr. De søkte seg til Sverige for de flyktet fra kriger i hjemland, men hvilken takk viser de landet som har tatt mot de? Disse kan umulig trenge beskyttelse, de ville vel heller gjort seg i frontlinjene i hjemlandene. Av utseende så kan det se ut som mange somaliere. Danmark har nylig erklært Somalia trygt, så det burde vel være klart for å starte hjemtransporten av disse vandalene, som slett ikke fremstår som mennesker som søker fred og hjelp for å finne beskyttelse der de terroriserer alle rundt seg. Dette kunne like gjerne skjedd i Norge, og det e vel bare tidsspørsmål før vi ser samme tilstander her. Hvilke unnskyldninger vil sosialistene og venstrefolkene i Sverige finne for å unnskylde disse menneskenes herjinger? Hva koster det befolkningen alle de skader som de har utført disse dager, sett i sammenheng at de fleste lever av trygder betalt av de svenske folk fra før?
I Malmö meldes det om brann i en bygning, like over midnatt. Like etter meldes at to vandaler er pågrepet.
Brann er satt på i Montesorieskolen i Kista. I Norsborg er det også brent biler. De ikkevestlige innvandrere av vandalene har voldt en mordbrann. Fire vandaler til er pågrepet i Södertälje. Totalt er 80 talls hendelser rapportert torsdagskvelden og utover natten. 15 branner er rapportert og 12 vandaler innbragt.

Oppdatert 26/5, (7. døgn)
I Lysekil ble politiet steinet av rebellene og ble tvunget til å trekke seg tilbake. Er det virkelig slik det skal være i nordiske samfunn, at politiet skal vike for rebeller og la disse ture frem med å ta kontrollen? Når kan vi vente slike tilstander i Norge, med den innvandringspolitikk som den rød-grønne regjering fører, med deler av Stortinget til hjelp?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.