14 mai 2013

Stoltenbergregjeringen knust i Menneskerettsdomstolen i Strasbourg nok en gang.

Staten under Arbeiderpartiet er slått knockout nok en gang i Menneskerettsdomstolen i Strasbourg. Også denne gang er det juristen Herman J. Berge som lever i eksil i Tonga, som har satt Stolenbergregjeringen på potta. Dette viser hvor råtten denne regjeringen er. Det finnes ikke rettsikkerhet i norske domstoler lenger. Mafiaen i Arbeiderpartiet har tatt fra folk den!
Norsk presse er taus om saken. Pressen kan ikke påberope seg å ikke kjenne til det, for jeg har personlig sendt de beskjed  med link til saken. Både VG, Dagbladet, Aftenposten, Bergens Tidende, Adresseavisen, Journalistforeningen og Redaktørforeningen har fått beskjed. Dette viser nok engang hvordan norsk presse opererer politisk ved å beskytte Arbeiderpartiet i sin pressedekning.

Saken gjelder: "Arne Kristiansen søkte om patent i 1990. Patentrettigheter gis beskyttelse i 20 år, regnet fra den dag søknaden blir inngitt. Etter utløpet av denne perioden, er det fritt frem for hvem som helst å benytte teknikken og løsningene som er beskrevet i patentsøknaden." Staten har trenert den hele veien.
Jurist Herman J. Berges vurdering av saken kan leses her.


Behandling av saken i Menneskerettsdomstolen i Strasbourg kan leses i denne linken.

Gratulerer Herman J. Berge!
- for nok en seier mot maktovergriperne i Arbeiderpartiet, og gratulerer til Arne Kristiansen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.