01 mai 2013

Norge er under okkupasjon

Folk har avfeid landssvikeriet som pågår i denne regjeringen og i Stortinget, som konspirasjonsteorier. Avisene skriver jo ingen ting om det. Der temaene kan være berørt vinkler journalistene og redaktørene stoffet som presenteres slik at det ikke er mulig for annet enn spesielt interesserte å snappe opp det som skjer. Man må utenfor tabloidavisene for å finne ut av det som skjer. VG, Dagbladet, Adressa med flere har i mange år gått over til å skrive populistisk stoff hvor gravende journalistikk er fraværende. Man kan jo spørre om de handler på ordre fra dette herrefolket som har inntatt regjering og Storting.

Det er mange måneder siden jeg første gang skrev om dette landssviket som er på gang. Folk ville ikke se, ønsket ikke se. Våre politikere i regjering og Storting er i ferd med å overdra norsk makt på fremmede hender. De fører makten ut av landet over til den nye verdensorden, kalt New World Order. I den finnes ingen landegrenser. Alt folk skal spres, sort, hvit, gul, rød, lovlydige, kriminelle -alle etnisiteter skal leve infiltrert i hele dette nye verdensherredømmet.
Det siste året har vi hørt sosialistene flere ganger har fremmet kongehusets stilling. De ønsker monarkiet bort. Kongehuset står i veien for denne maktoverføringen som de er i ferd å utføre, mens folket sover. Dette arbeidet har de holdt på med i mange år, fordekt under benevnelsen "globalisering".

Her i denne youtubevideoen så sier Kristin Halvorsen at de vil ha en FN-ledet verdensorden. 

Her i denne youtubevideoen så sier Jonas Gahr Støre at FrP var det eneste parti i Stortinget som ikke ville være med på en FN-ledet verdensorden.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.