13 september 2012

Er Jens Stoltenberg mentalt tilregnelig?

Vi har nylig hatt et terrorangrep i Norge, og nødnettet sviktet. 77 mennesker ble drept, flere titalls kunne vært reddet om Statsminister Jens Stoltenberg hadde gjort jobben sin. Ikke bare unnlot han å informere Stortinget om den manglende sikkerheten rundt regjeringskvartalet, han attpåtil forsøkte å skjule det aktivt for både Stortinget og det norske folk.
Nå har løgneren og bedrageren bedyret Stortinget og folket i Norge at han tar ansvar, etter at 22 juli-rapporten ble lagt frem, som inneholdt knusende kritikk.
Den 10.09.12 kan man lese på NRK-nyhetene at en ny hemmelig kontrakt med leverandør av nødnettet fastslår at nødnettet skal dekke langt mindre av Norge enn det Stortinget bestilte.
Er det dette som er å ta ansvar? Skal løgnene og bedraget aldri ta slutt for hva den statsmannen kan foreta seg? En slik bedrager kan ikke få sitte med makt! Han er en fare for det norske folks liv og helse! Han er en fare for landet!
Dagfinn Sjøvik som er prosjektdirektør for nødnett i Direktoratet for Nødkommunikasjon forteller etter det som står publisert at dette er unntatt offentligheten og at han ikke kan kommentere det. Stortinget har visstnok ikke fått beskjed, men det har Justisdepartementet.
Grete Faremo vil ikke uttale seg om den hemmelige nødnettkontrakten og stikker av fra journalisten til NRK
Hva i alle dager er det som foregår i denne statsstyrelsen? Rene Galematias rår!

Politikere på Stortinget syter over at klimaet for politikere er blitt så tøft. Synes man det er merkelig når vi har en regjering som både lyver, bedrar og svindler det norske folk?
Geir Lippestad sa til TV2 at det kommer til å smelle en bombe igjen, ganske snart. Det kan man i grunnen forstå, slik denne regjeringen farer frem! Jeg tror det norske folk nå har fått nok! Er denne statsministeren mentalt frisk og mentalt tilregnelig?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.