25 september 2012

Helseforetak, indirekte drap og løgner.

Nå er det på ny gjort omrokkeringer blant statsrådene i Arbeiderpartisekten.
Anne-Grete Strøm-Erichsen måtte forlate posten etter massivt press fra befolkningen, hvor hun selv kvelden før sin avgang i programmet Debatten hardnakket med munnen snurpet som en kaviarstjerne, bedyret at hun ikke hadde tenkt å gå fra sin stilling, tross at hun har vært ansvarlig for at flere tusen mennesker har mistet livet etter feilbehandlinger og underbemanning i sykehus og helsesektoren hun har vært ansvarlig for. Hun mente seg selv fremdeles kvalifisert for å skjøtte stillingen som leder av Helsedepartementet. Der hun har kuttet stillinger og skjært ned til et nivå i bemanningen som beviselig ikke har vært forsvarlig. Noe som kostet 2250 mennesker livet. Et normalt menneske ville vel innsett sine feil og mangler og ikke stått rakrygget å benektet manglende ansvar. Hun ble dagen etter flyttet mot sin vilje, til å lede Forsvarsdepartementet. Hvor mange liv skal hun sette på spill der etter å ha vist sin udugelighet som politiker i så betrodd stilling?
Til å erstatte Strøm-Erichsen som helseminister blir jokeren Jonas Gahr Støre satt inn. Trollmannen i arbeiderpartisekten, som er så glatt i sin tale at han kan dekke enhver stilling i denne regjeringen.
Elin Ørjasæter kaller han en farlig helseminister. Hun omtalte han også i en kronikk i 2008 hvor hun skrev "Jonas ville [...] aldri kalt en spade for en spade. Han ville sagt "et viktig redskap som gir interessante muligheter i møtet mellom de løfterike elementene jord og luft.
Han er ikke bare glatt i sin språklige føring, han går heller ikke av veien for å lyve for å oppnå det han er ute etter.
Denne jokeren i sekten benektet også å ha hatt hemmelige samtaler med den øverste lederen i Hamas, Khaled Meshaal. USA og EU har stemplet Hamas som en terror-organisasjon. I et intervju med TV2 blir det avslørt at Jonas Gahr Støre har hatt flere telefonsamtaler med terrorlederen. Noe han selv benektet før han ble konfrontert hva terrorlederen hadde sagt til TV2. Man kan her se Jonas Gahr Støre formelig vri seg i stolen av ubehag når han blir konfrontert sin løgn.
Kan man stole på en løgner? Kan man ha en mann man ikke stoler på i en så betrodd stilling som leder for Helsedepartementet?

Når man trekker frem de 2250 mennesker som indirekte er drept av denne Arbeiderpartiregjeringen, var da Anders Behrings Breiviks terror stor i sammenligning? Hans terror har bidratt til å vekke det norske folk, for hva som skjer av mislighold og bedrag i denne regjeringen.
Det er mange måter å øve terror på, det er mange måter å drepe mennesker på. Man er ikke en mindre terrorist om man dreper med hvite hansker på, slik denne regjeringen gjør.
Det er på tide at det norske folk våkner, og ser hva som skjer i misbruket av makt i vår regjering. Der det når ser ut til at rene galskapen med Galematias ved roret herjer landet.
Jens Stoltenberg blir den første statsministeren som må møte i en kontrollhøring på Stortinget. Han skal blant annet grilles om Grubbegata og ukultur, skriver Nrk-nyhetene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.