19 september 2012

"Hjerneflukt" fra Stortinget?

I disse dager så er det mange stortingspolitikere som melder sin avgang, de tar ikke gjenvalg til neste år. De har ulike begrunnelser for sin manglende vilje til å fortsette. Flere skylder på at de ønsker familieliv. Det kan man jo forstå, den tid det er så mye pendling. De ønsker vel også å være sammen med ungene sine og de som de er glad i, mer enn de gjør som stortingspolitikere.
Men er egentlig bare det, grunnen til at de nå gir seg? Kan det være de nå ser hva de har vært med på av bedrageri av befolkningen? Kan det være at flere av de nå har fått øynene opp for New World Order og Bilderbergergruppen's folk blant eliten i norsk politikk? Kan det være at de når er blitt klar over hva de selv mer eller mindre ubevisst har vært med på av narrespill overfor befolkningen? Er de redd følgene og nå ikke lenger tør å stå der landssviket blant eliten i norsk politikk er i ferd med å bli avslørt?
I Aftenposten skriver de i dag at noe av flukten har sammenheng med at de politiske lederne har for lave lønninger, og sammenligner de med private næringer. Men er det riktig at disse politikerne som så langt stort sett har gjort bare ugang for befolkningen i sine virker skal belønnes ekstra? I privat næringsliv, hvor slik svindel og avsløringer om korrupsjon og vanstyre blir avslørt, så får slike ledere sparken, gjerne på dagen! Disse politikerne derimot, de er vernet som hellige kyr. Der de beskyttes av sine kamerater hvor nepotismen er sterkt utbredt, da spesielt i Arbeiderpartibevegelsen, som i dag fungerer mer som en sekt og mafia, enn et politiske parti.
Tidligere har vi lest at politikere på Stortinget er bekymret for det harde klima som er blitt. Det trykk som nå kommer fra grasrota, hvor debatten har hardnet og forakten mot bedragerske politikere er synlig på hver en blogg, i hvert et kommentarfelt, hvor ordvalg er tilspisset bevisst for nettopp å vise det. Man kan også se at Aftenposten har stengt kommentarfeltet i denne saken, for det tåles ikke den strøm av harniske innlegg som kommer fra leserne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.