22 september 2012

Ytringsfriheten

"Om ytringsfrihet skal ha noen verdi, så innebærer det også at man må tåle å høre og lese ting man ikke liker!" Det var Kokkvold i Journalistforeningen som brukte de ordene første gang jeg leste de. Jeg stiller meg bak de. Hva er det med muslimer og politikere fra den rødgrønne regjering, som ikke tåler å se andres meninger? Norge et fritt land? Muhammed -en pedofil mann, som hadde en barnebrud på 9 år, som levde for flere tusen år siden. I nordiske land, i den nordiske kultur, ser normale mennesker på pedofili som en styggedom. Muslimer derimot, de hyller en slik mann og ser han som sin helgen å følge.
Kan muslimer forvente respekt for slikt menneskesyn? Respekt er ikke noe man kan forlange, det er noe man gjør seg fortjent til. Så langt har ikke islamistene som turer frem innbydd til noe av den slags. Det ligger langt fra respekt, å forsøke og skremme folk til å adlyde ordre fra enkelte brunøyde med turban og langt svart skjegg! "Det er på tid å trekke turban opp fra ørene!" -ordene ble brukt av en kjendis i Norge. Om det er slik at disse muslimer ikke ønsker å være endel av vårt norske samfunn og del av den norske kulturen, så står de vel fritt å reise fra landet, og heller dra tilbake til det sted, der de kan herje og rope i gatene og drepe folk som det passer seg for den minste provokasjon som ikke passer dere sarte ører, der de lett hugger armer, bein og skjærer vekk deler av kjønnsorganer på levende mennesker, i tråd med sharialovene de mener seg berettiget til å trekke med seg rundt i verden hvor enn de ferdes som "gjester" i andres land. Muslimene som bruker ethvert påskudd til å starte herjinger i påskudd av fornærmelser gjør at den etniske befolkning ser på disse som en pariakaste her i landet. Man skulle nesten tro at det med omskjæringen av det nederste hodet, hadde forgreininger til større lemlestinger av det øverste som virker til å ha blitt direkte deformert hva innhold innebærer.

Når man ser og hører Fabian Stang, så kan man spørre om han har konvertert til islam. Jeg bruker min ytringsfrihet når jeg sier nevnte er en skam for Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.