09 september 2012

Politiske pingpongballer

Menneskene er pingpongballer som spretter mellom høyre og venstresiden i politikken for å holdes i aktivitet, mens Tepartybevegelsen jobber sammen på tvers av partiene over hodene på folk og tar beslutningene uavhengig av de som stemmer de frem. Om du stemmer Høyre, FrP eller AP spiller ingen rolle. Menneskene har ikke demokratisk makt, slik de er innbilt å tro. Det hevder G. Edward Griffin i denne videoen.
Det kan vi vel se også skjer her i Norge, hvor Arbeiderpartiet er valgt inn på lovnader som er beviselig blitt til store løgner, og hvor politikerne handler over hodet på folk, og langt fra folkets interesser, rent bedrag av befolkningen!
Politikerne vil også ha kontroll over internett. Da internett er blitt en stor trussel for makten og makten bak makten. Informasjon spres i løpet av sekunder, helt ukontrollert av myndigheter. Myndighetene forsøker å ta kontroll over mainstreamen i media ved å stenge kommentarfelt og tvinge folk til å registrere seg. Når folk registrerer seg, så blir det enkelt for mediainstituttene å stenge ut de brukere de ikke liker meningene til, og blokkerer de fra å skrive i tabloidpressen. Det har vært hyppig gjort i avisene. De omtaler også mennesker de vil bli kvitt, som er en fare for deres integritet, ved å stigmatisere folk, og skrive løgn på slik måte at de hårfint kan vri seg unna påtale fra Pressens faglige utvalg. De er noen slu rever, som vet å sno seg i maktapparatet. Før siste Stortingsvalg ble svært mange skribenter fra den blå fløyen stengt ute fra kommentarfeltene. På ABC-nyhetenes nettsted kan man stadig lese i kommentarfeltet at mange blir sensurert og stengt ute. Mange har registrert seg på nytt og skriver under andre navn. Noen vil kalle det forfalskning, andre sier de må det for å slippe til med det frie ord og mening.
I Amerika vil politikere at skribenter skal ha lisens for å blogge. Det kommer frem i videoen i linken over. Der politikken, der som her, har karteller som jobber mot folket.
En måte å få befolkningen under myndigheters kontroll på er å sette i gang terror. Når et terrorangrep skjer, så er de fleste mennesker veldig ivrig på at man skal få til ordninger som gjør at slikt ikke skjer igjen, de lar seg lett lede.
Her i Norge forsøkte myndighetene det etter terrorangrepet på Utøya, med å stenge kommentarfelt i avisene til artikler der det kunne komme frem opplysninger som ikke tjente myndighetenes sak. Avisene stengte av for anonyme kommentatorer, og tvang således skribentene til å registrere seg med fullt navn på slik måte at de måtte verifiseres ved sms, eller mail. Dette er en måte myndighetene bruker for å få kontroll over befolkningen, for å nærme seg totalitær kontroll.
Vi kaller det ikke nazisme, fasisme eller kommunisme, vi kaller det New World Order - Den nye verdensorden. -sier Griffin.
Det samme kan vi lese fra Per-Aslak Ertresvåg sine bøker, Makten bak makten og Sov mitt lille Norge.
B.Edward Griffin er historiker. Han sier historiens utvikling gjennom opprør og kriger har vist at viss man kan få med seg bare 3% av befolkningen. 3% som brenner engasjert for sin sak, så vil man kunne bevege makten.
Som Ertresvåg skriver om, er også Griffin inne på samme tema og omtaler Chemtrails. Anbefaler alle å se denne videoen. Vi alle skylder våre barn og etterkommere det! Da den er viktig informasjon.
Det mange ikke er klar over er at mange av de store bankeierne i USA støttet Hitlers parti økonomisk under krigen. Flere hundre nazister fikk beskyttelse i USA etter krigen, og skrekklegen og forskeren Mengele fikk en godt betalt, høyt dekorert forskerstilling i USA etter krigen. Det etter å ha forsket frem og fått bygd de mest bisarre torturredskap som ble brukt på mennesker under 2.verdenskrig. Rockefeller var den som hadde fem sønner som alle ble avlet opp til bankmenn og gitt hver sin bank rundt om i Europa, for å ta kontrollen over menneskene. Penger er makt!

Konspirasjoner hevder mange, som ikke har lest noe som helst av informasjonen som ligger fritt ute på nett. Enkelte kaller de endatil tullinger, selv om det er de selv er de som har måtte søke hjelp for sin psyke.
Når latskapen rår på en slik måte at folk ikke gidder å søke og lese, men likevel avfeier det meste med konspirasjonsteorier, da er de en fare for menneskene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.