06 oktober 2012

Arbeiderpartiet trekker homsekortet.

Jeg må le når jeg leser Nrk-nyhetene hvor partisekretær Raymond Johansen i AP er bekymret for hatet mot sosialdemokrater, muslimer og homofile. Han mener svært få har tatt til motmæle, han selv inkludert og mener hatet er sterkt og bekymringsfullt.
Nå er det vel ikke homser den norske befolkningen hetser, det er vel heller tilfeldig at svært mange i AP er nettopp homser, og at AP er avslørt i så  mye korrupsjon og svindel at det norske folk nå har fått nok. I flere år har AP trukket rasismekort mot folk som har kritisert innvandringspolitikken deres. Etterhvert mistet skjellsordet kraften og det ble mer en æresbenevnelse slik denne ble misbrukt om mennesker, som våget å ytre sin kritiske mening i det offentlige rom. Venstreekstremistene av journalister med støtte i AP betalte redaktører, svartmalte avisene med disse stempel på politiske motstandere. Etterhvert mistet rasismekortet sin virkning og de måtte gå sterkere til verks, og så ble høyreekstremister stemplet på motstandere av partiet, som våget å kritisere AP og den norske pressen som var og er kjøpt med pressestøtten, nettopp fra Arbeiderpartibevegelsen.
De fleste var redd for å få et slikt stempel på seg, det kan nesten minne om hvordan jødene ble merket under krigen, før de skulle i konsentrasjonsleirer. Folk var redd for å ytre seg da journalister oppsøkte arbeidsgivere til de som våget å stå frem med sine navn i avisene, slik at politiske motstandere til AP ble tvunget til taushet. De fleste er avhengig av jobben sin i dagens samfunn. Maktovergrepet fra Arbeiderpartibevegelsen har vært grovt heslig og ikke minst så langt fra demokratisk som et politisk parti kan bli.
"I dag kl 10.20, kom tre politioffiserer og tok seg inn i Kristin Brataas sin leilighet i Nydalen i Oslo. De to politimennene og politikvinnen nektet Kristin å ringe til advokat. Hun ble heller ikke gjort kjent med hva slags rettigheter hun har.Hun ble deretter påført håndjern og ført inn i en ventende politibil, forså å bli kjørt til en psykiater, Morten S. Selle i Bærum." Kristin Brataas har jobbet aktivt for å avdekke svindel og mislighold i det norske embestverk. Hun ble for kraftig motstander av AP og måtte skremmes til taushet. Men Kristin er ikke redd, og har et sterkt nettverk rundt seg med juridisk kompetanse. Det siste året har mye svindel, bedrag, korrupsjon og nepotisme i denne Arbeiderpartibevegelsen, som drives som ren mafiavirksomhet, blitt avdekket. Mange av deres egne skjemmes vel når de har innsett virkeligheten, at de er holdt for narr. Meningsmålingene viser klare tall på det! Folk ser inntektene som går inn i denne statskassen, samtidig som folk blir drept i norske sykehus, på grunn av bevisst manglende behandling. Dette kan ikke kalles annet enn for indirekte drap begått mot flere tusen nordmenn, begått av Arbeiderpartibevegelsen i Norge. Men hva er vel et menneskeliv verdt for denne klanen, så lenge menneskene ikke er i den innerste sirkelen i denne mafiavirksomheten, med Stoltenberg i sentrum?
Nepotisme er et ord den norske befolkning har lært dette året.
Nå har Raymond Johansen og hans likemenn og kvinner i AP stemplet så mange høyreekstreme at også det hetsende stempel på politiske motstandere har mistet virkningen.
Nå er det homsekortet som trekkes. Det er homsene de nå vil bruke foran seg som marionetter. Kjenner ikke AP representantene i ledersjiktet noen form for skamfølelse eller samvittighet?

Der sitter slike som Raymond Johansen og beklager seg over netthetsen de møter. Hva venter han etter å ha vært delaktig å ta livet av flere tusen mennesker innen helse og sykehussektoren de 7 årene, der AP har raljert med befolkningen? Sikkerheten til befolkningen har de også ignorert og attpå til forsøkt å skjule aktivt, noe som førte til at flere titalls mennesker kunne blitt avverget drept i Utøyaangrepet. Bedrag av både Storting og befolkningen kalles det på godt norsk! Her er enda en avsløring om en hemmelig kontrakt hvor sikkerheten er justert ned. 
Skulle man tatt øye øye - tann for tann for de drap de indirekte har begått, så ville det blitt tynt i rekkene i AP. Vi har ikke penger til de syke i dette samfunnet?? I et land som flommer over av oljepenger, skatter og avgifter! Svindel og bedrag av befolkningen av verste sort!! Landeveisrøveri med bompenger over hele landet. Frekkheten er grenseløs der statsministeren tar æren og selv drar rundt og klipper snorer på disse veier som blir bygget, betalt av folket. Han burde gjemme seg i skam på slike dager!

Nettdebatten har endret seg det siste året. Tidligere var det hetsing, latterliggjøring av mennesker som våget å kritisere AP-regjeringen. AP hadde et kobbel av blodhunder som gikk i klappjakt på enkelte i nettforum som aktivt avdekket svindelen av befolkningen som Arbeiderpartiet bedrev. Disse er nå så godt som helt borte fra nettet. Grusomhetene og svindelen av befolkningen som er avdekket, som er ført av det partiet de har hyllet som blinde dresserte bikkjer gjennom mange år, har blitt for tydelig til at det kan bortforklares eller argumenteres ihjel.

Finnes det rettferdighet på denne jord, så havner Raymond Johansen foran den dør der kjettingene rasler og blir tilgodesett en av de varmeste plassen sammen med resten av lederne i AP, den dag Vår Herre kaller de inn. Der de står ansvarlig for så mange indirekte drap som er begått i helse og sykehussektoren, for trakassering av fattige i dette landet hvor disse er blitt tvunget til mer eller mindre å krype til sosialkontorene i kommunene, for også der bli nektet hjelp til livsopphold, så de kunne leve verdige liv, og for svindelen med folkets penger.
Dreper man  mennesker så må man tåle å bli hetset, i likhet med det Anders Behring Breivik måtte. ABB tok livet av brøkdelen av det som denne regjeringen har gjort!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.