25 oktober 2012

Raymond Johansens forherligelse av korrupsjon og svindel

Raymond Johansen i AP påstår til Dagbladet at målingen for AP er alt for lav, der de har falt med 3,2 prosentpoeng til 27,6. Han mener at det venter store skattekutt og en storstilt privatisering om den blå siden vinner valget.
For noe tøv! Man kan undres over at det finnes så mange mennesker som 27,6% her i landet som fremdeles har tillit til dette partiet som indirekte har drept folk i helse og sykehussektoren over en lav sko i de 7 årene de har raljert med befolkningen. Svindlet befolkningen for penger og verdier. Der landet råtner på rot, og pengene til befolkningen heller lånes ut til Tyskland til spottrente og sendes ut av landet, der de samtidig unnlater å investere i egen infrastruktur.
Arbeiderpartimafiaen har stjålet alt for mye fra befolkningen og de har beviselig vist at de er en fare for befolkningen. Men hva er vel noen tusen liv verdt for denne mafiaen, som kun streber etter personlig makt og vinning? Nei, godeste Raymond Johansen det blir ikke verre enn det er nå, i norsk politikk. Befolkningen er frastjålet alt og behandles som kriminelle i eget land! Jeg med mange har fått nok av detaljstyring og diktatur av maktsyke udugelige AP-politikere som har røvet til seg seg makten med kammeraderi og mafiametoder, som dere grovt misbruker.
Det er kun politikerforakt igjen til Arbeiderbevegelsesrøkla. Jeg kjenner jeg får vondt av i hele tatt omtale dere som politikere, da jeg kun ser dere som kjeltringer av verste sort, som burde dømmes deretter for de overgrep dere har gjort mot befolkningen. Tankene går til alle pårørende til de offer som nå er døde som følge av deres politikk og svindel av befolkningen i helse og sykehussektoren. Begrunnelser ligger i massevis bak i bloggen her, som bekrefter det svik og vanskjøtsel dere står ansvarlig for!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.