18 oktober 2012

Trygdemisbruk og svindel blant moralens voktere i politikken.

"Politikerne våre er så bekymret over at det er så mange som misbruker trygdesystemet vårt?

-Har politikere enerett på å sykemelde seg i vanskelige livssituasjoner?
Moralens voktere bør kanskje se hvordan de står frem som forbilder for befolkningen selv, der de misbruker trygdesystemet og dikterer SINTEF for å få rapportene slik de vil at de skal se ut. "Da SINTEF leverte en forskningsrapport om sykefraværet i Norge, fikk forskeren en fire sider lang rettelse fra Arbeids- departementet hvor konklusjonene var endret. En rekke anerkjente norske forskningsinstitutter blir presset til å skrive under på kontrakter som gir staten alle rettigheter til resultatet, viser Aftenpostens gjennomgåelse."
Hvordan kan man stole på de råd og informasjon som kommer fra denne regjeringen og statsapparatet? De trikser jo med forskningsrapportene så det er ikke de korrekte resultat vi blir presentert. På løgn og bedrag driver Arbeiderpartiet dette maktspillet, og de kaller seg et demokratisk parti?

Tidligere visepresident i Sametinget, Johan Mikkel Sara, måtte møte i Indre Finnmark tingrett tiltalt for bedrageri, hvor han skal ha skrevet reiseregninger og fått refundert over 78.000 kr for reiseregninger på litt over 4700 kr. over en periode på et og et halvt år fra 2008 til 2009, skriver Nordlys. Johan Mikkel Sara var fra 1989-91 vararepresentant for Arbeiderpartiet i Oslo bystyre.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.