28 oktober 2012

Trond Giskes mektige motstandere.

Trond Giske sier til Dagbladet at han har mektige motstandere og at disse motstanderne vil hindre at det kommer flere rødgrønne representanter i styret av statlige selskaper. Han mener motstanden mot han først og fremst er politisk motstand. Her har man vel nok et eksempel på hvordan han undervurderer befolkningen. Nå har han herjet villmann i alle år han har vært politisk aktiv sammen med sine allierte i denne brune politiske materien. For å dokumentere mine påstander så er det bare å bla seg bak i bloggen her, som stort sett handler om Arbeiderpartiets vanstyre, korrupsjon, svindel og bedrag av befolkningen. Han som sterk pådriver av denne djevelsmakta, som har laget forbud og påbudsregler for befolkningen, i så stort omfang at man kjenner en flau eim når man tenker på frihet, frie borgere i et demokratisk land. Man kan ikke lenger gjøre som man vil i eget hjem, der det er påbud om tilrettelegging for handikappede når man bygger baderom, eiendomsskatt, vannavgift, renovasjonsavgift, kommunale avgifter.. Eier man sitt hus og hjem når man er påtvunget å betale ekstra for alt som er nødvendig med? Hvor mange ganger skal folk måtte betale og skatte for samme varer og tjenester? Bygger folk en brønn på egen tomt så skal sannelig denne griske statsmakta som Giske representerer ha avgift for det vann Vår Herre bringer fra oven også!
Er det slik at Vår Herre eksisterer, så har jeg så stor tro på han lar disse djevelens disipler brenne der de hører hjemme, hos den andre -der kjettingene rasler!

Faksimile fra Aftenposten:

"Istedet ønsker næringsministeren seg flere styremedlemmer som kan noe om samfunnsansvar, med industriell bakgrunn, flere kvinner og folk fra andre deler av landet enn Oslo." -sier han i intervjuet med Dagbladet. Mener han selv at han og de rødgrønne som aldri har vært i arbeidslivet og klepet i ordentlig arbeid at han og de kan mer om samfunnsansvar enn andre, siden han bruker slike ord? Eller har han kanskje flere venner fra Trøndelag han skulle ha innsatt i statlige styrer? Arbeiderpartiet har jo innsatt sine i de fleste toppstillinger i statlig virksomhet, både i ledelse og styrer. Vi ser hvordan den styringen har gått. De har fått drepe nok folk i helse og sykehussektor til at deres narsissistiske grandiose selvbilde, som ser ut til å være gjennomgående blant toppolitikerne i AP, skal få mer rom og midler for dyrkning. De lærer stadig og skal stadig ta lærdom, er gjennomgangstonen i partiet. Når folk er kommet så langt som til Stortinget og i regjering, så må man kunne forlange at de sitter i de posisjoner de gjør for at de HAR lært, at de i den stillingen skal bruke sin kunnskap til å arbeide og tilrettelegge på en god måte for befolkningen. Ikke denne maktsyke eksperimenteringen hvor de ser ut til å mangle snøre peiling på noe som helst, og så skal prøve ut den ene metoden etter den andre, som koster landet dyrt i både liv og penger. Vi har en arbeidsledighet i landet som slår ut de fleste Europeiske land, men med oljepengene har denne bermen som mener seg best til å styre befolkningen mulighet til å skjule arbeidsledigheten under ulike tiltak i NAV-systemet. Telenor med skandalene, Yara, gjødselprodusenten med skandalene av korrupsjon. Det er bare å bla tilbake i bloggen og lese selv. Eksemplene ligger på rekke og rad.
Arme sjel, skaff deg en jobb og et yrke, hvor du er fritatt for å bruke kjeften. Med den har du utrettet nok ugjerninger og kjeltringstreker Trond Giske!
Jeg nekter å sitte passiv å se på at denne statsmakta som denne mannen representerer får raljere så stygt med befolkningen. De får ikke ta flere liv med makten som ligger i å styre pengene til befolkningen. De er ikke i sine stillinger av indre motivasjon, de er der av maktsyke, for å dyrke eget ego og skaffe seg personlig begunstigelser for seg og sine allierte, også kalt nepotisme.


Jeg vil være et fritt menneske i et fritt land! Vi er ikke frie her vi er regulert i detaljer i alt vi er og gjør, fra ungene går i barnehagen. Jeg kan huske fra barneskolen hvor man også ble tvunget til å feire FN-dagen. Globalistenes dag med planen om New World Order. Politikk inn i barns liv helt fra barnehage og barneskole. Indoktrineringen starter mens barna kan formes lett som modelleire.

Våkne opp, tenk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.