23 oktober 2012

Vennebemanningsminister Trond Giske og mafiaen

Nok en gang er Trond Giske avslørt i forsøk på kammeraderiansettelser. Denne gangen hadde han forsøkt å få vennen sin Tore O. Sandvik, fra Nord-Trøndelag, inn i styret av Telenor. Giske og Sandvik har fulgt hverandre siden tenårene i Trondheim, gjennom tiden i AUF - og de har reist på ferier sammen. Dette føyer seg jo "pent" inn i rekken for han og Arbeiderpartiets praksis om å innsette egne partifeller i sentrale stillinger i norsk næringsliv. Det er slik mafiaen opererer også når de skal ta makt. Kartellvirksomhet. Når AP nå taper valget til neste høst, så vil de likevel besitte makten, med at de har plassert ut sine AP-folk i alle sentrale stillinger i statlig forvaltning og statlige bedrifter.
Vel, den hårløse dåren av en mann fra Trøndelag ble avslørt. Hans rolle som politiker er vel over nå? Helt fra guttedagene var han den som stakk seg ut og trodde han var den som kunne best, og brukte disse "begavelsene" til å styre andre. Helt tilbake fra skoledagene ved Gerhard Schøning skole, skal man tro kildene. Styret i Telenor avfeide pjokkens forsøk på befeste ytterligere makt, så han kom ingen vei denne gangen. Til media sier han at det er blank løgn. Kan man tro på en løgner?
Trond Giske plasserte også sin datters onkel i styret til Den Norske Opera & Ballet AS, omtalt av Dagbladet. Selskapet er heleid av staten, og det er statsråden som personlig velger statens representant i styret. Nepotisme er et ord som det norske folk har lært det siste året, etter 22 juli, hvor avsløringer har kommet om dette på løpende bånd i Arbeiderpartikretser.
Neste mann ute som har fått en lukrativ plass med langt høyere honorar enn normalt er LO-leder Roar Flåthen. "Selv om det ikke fantes ledige styreplasser i Kongsberg Gruppen ASA utøvde Nærings- og handelsdepartementet sterkt press for at det ble opprettet en egen varastilling for å finne plass til LO-leder Roar Flåthen i styret til selskapet." -skriver TV2 Vennebemanningsminister Trond Giske mener at honoraret til han ikke er urimelig. Hva han mener lenger er vel høyst uinteressant da mannen fremstår som så virkelighetsfjern og uten grenser for verken alminnelig ansettelsesprosedyre eller moral. Mennesket er rett og slett en vits i hele sin figur i alt han gjør politisk.
Giske byttet også ut hele styret i Innovasjon Norge i 2010, kun Flåthen ble igjen. For det vervet får Flåthen 125.000 kr pr år. Det må man kunne si er lukrativt, sett i sammenheng med at han ikke har tid å stille på styremøtene. Fra før har han en årslønn på 1,2 mill i stillingen som leder av LO. Da Giske byttet ut styret fikk  LO-lederen selskap av AP-kollega Reida Sandal, som ble innsatt som styreleder, med et styrehonorar på 250.000 pr år. Jammen vet de å sko seg på befolkningen disse herrene som tror så høyt om seg selv, der de er innsatt på kammeraderi.
Per Sandberg (FrP) mener det er det nærmeste man kommer en mafiavirksomhet, skriver TV2. Noe som får Martin Kolberg (AP) til å se rødt. Vel, mesteparten av den norske befolkning ser vel formelig rødt hver gang noen av disse kjeltringene nå trer frem og blir avslørt i media. Tro hvilke svin på skogen Martin Kolberg selv har. Om journalistene graver litt mer så finner de vel noe. Det er ikke mer enn et års tid siden en bok om norske spioner ble stanset fra å bli utgitt av AP. Hvor mange fra mafiaen i AP hadde navnet sitt i den boken? Sannheten kommer alltid for en dag, før eller siden blir den rullet opp. Vi vet fra før av at Statsministeren hadde nære forbindelser til KGB, hvor hans kodenavn der var Steklov, Jaglands var også aktiv og hadde kodenavnet Juris. Sigbjørn Johnsen hadde kodenavnet Rich. Hadde Martin Kolberg også et kodenavn i KGB? Siden boken ble stanset, kan man bare spekulere. Hadde boken blitt utgitt så ville man sluppet slik tankespredning.
Føljetongen fortsetter, og på Aktuelt 25/10 avslører TV2 at Trond Giske har gitt styreverv til kompisen, Tore O. Sandviks kone, Trinde Brænden. Han vekket oppsikt allerede tidlig i perioden sin som kulturminister, da han vraket over halve styret i Trondheim Symfoniorkester. Til Adresseavisa skal han ha sagt at det ikke lå noen kritikk mot det gamle styret i dette og at de hadde gjort en god jobb. Så da spør jeg hvorfor vraket han da et styre som gjorde en god jobb? Etter mitt syn kan ikke det ha vært for annen agenda enn å befeste ytterligere makt for AP og seg selv. Når makt blir sykdom...
For et år siden så ble en annen mann i media stemplet narsist og stemplet av landets AP-psykiatere for å ha et grandiost selvbilde. I Aktuelt så sa Giske at det var tilfeldig at det var hans venner som fikk de sentrale samfunnstillingene i ledelse. Den forvokste guttungen fra Trøndelag strebet tidlig etter å spise kirsebær med de store gutta, men som arbeidernes talsmann så har han vel noe omgang med jordiske dødelige mennesker?
Få denne umodne korrupte mannen vekk fra styre og stell. Slike narrer har ingen ting i norsk elitepolitikk å gjøre. For han er det makten i å herske over og herse med alle som er drivkraften, ikke ønsket om å være folkets tjener. Slike mennesker bør holdes unna ledelse, der de kan manipulere andre.Erik Bye ga en klar melding til politikere:


Arbeiderpartiet er mafia! De har sine folk helt nede i politietaten ved juristene, opp til justisembetsverket i domstolene. Vi kan ikke lenger ha en Arbeiderpartidomstol i landet. Mafiaen må fjernes! De har nå tilsnusket seg makt og penger på befolkningens bekostning i alt for mange år. Det er kanskje på tide at de henter sine månedlige inntekter på ærlig vis som andre i dette samfunnet? Siden det allerede er det offentlige som betaler for livsoppholdet deres, så kan man foreslå NAV! De kan trolig ikke danse særlig på bordene for de stønadene, men de vil kanskje ha godt av å sutte på labben noen år, være låst fast av mangel på penger, så de fikk god tid til å tenke gjennom sine ugjerninger som menneske og "politikere". Kjenner jeg har problem med å omtale de som politikere, da de for meg fremstår mer som narrer med makt. Vi husker Gro Harlem Brundtland som signerte medlemskapspapirene til EU for Norge. Hun kom ingen vei, for det ble nedstemt i Stortinget, men man skal ikke glemme at hun forsøkte seg på landsforræderi. Kanskje ikke rart hun har rømt landet etter sine ugjerninger for Norge? Tross det forsøkte hun å svindle den norske stat med å snuske til seg en operasjon på statens regning, der hun hadde meldt flytting til Frankrike. Hun ble å betalte tilbake de pengene etter mye mediaskriveri i den tiden. Det skulle bare mangle!

Norm - Norsk Organisasjon for Rettferdighet og Menneskerettigheter, er en gruppe som holder til på Facebook. Kristin Brataas er en av de som opprettet gruppen, og drifter den sammen med flere. Det er folkeopprør på gang og de ansvarlige for korrupsjon og svindel skal i kne. Det er mange som satser både jobber og tid for å få svinmakta som i dag rår Norge ut av maktstillinger, hvor denne misbrukes grovt. Vi har ikke lenger noen rettsikkerhet i Norge. Dommere som dømmer uten å ha signert verken dommerforsikringer eller stallingsbrev slik norsk lov sier de skal. De dømmer med tilbakevirkende kraft. Det er en rettsløs stat, hvor embedsverket er gjennomsyret råttent, innsatt av Arbeiderpartifolk.
Marius Reikerås - jurist fra Bergen, har jobbet mye med menneskerettigheter. Et område som er lite populært blant jurister i Norge. Han legger ned mye arbeid, GRATIS ARBEID for NORM, for deg, for meg,  og for alle som lider urett under maktovergrepet som skjer i Norge i rettsaker og domstolene styrt av AP. Han fulgte dykkerne i nordsjødykkersaken, som ikke fikk erstatningen de skulle ha fra staten. Staten trenerer saken, hvor nordsjødykkerne etterhvert blir så gamle at de faller fra, slik unndrar staten seg ansvaret for krav om erstatning. Pionerdykkerne som har skaffet Norge oljerikdommen. Uten de, som dykket under forhold som gjorde de syke, hvor sikkerhet manglet, kunne ikke Norge fått opp oljen. Hvor smålig er det da av staten å nekte de erstatning de er pålagt å gi, etter loven? Marius fulgte dykkerne til menneskerettighetsdomstolen i Strasburg. Han forteller mye om dette i videoen under. Jeg anbefaler å søke opp på youtube også andre videoer med han og NORM, så dere selv får se og høre hva han og NORM representerer. De fortjener stor respekt for det gratis arbeid de legger ned for deg og meg!
Jeg vil samtidig oppfordre folk til å gå inn på Facebook og trykke liker, for således abonnere på de postinger som både han og organisasjonen poster, som er av svært opplysende og informativ karakter.


Trond Giske nekter å oppgi hvilke statlige styreledere som ifølge Riksrevisjonen tjener mer enn 15 000 kroner per dag på styrearbeidet. Hvordan harmonerer dette med den "mer åpenhet" som hans leder annonserte skulle komme i landet? Hemmelighetskremmeriet hva gjelder APs skjulte agenda, som i stor grad går på å begunstige seg selv hver enkelt og ikke tjene folket forsøkes stadig å holdes skjult av AP.

Dagbladet skriver 30/11-12: "Inhabilitet, vennskap, politiske bånd. Er det sant at regjeringen helst utnevner sine egne til toppstillinger i staten? Magasinet har gått gjennom regjeringens utnevnelser de siste sju åra. Tallene viser at det er dobbelt så stor sjanse for å få en slik jobb hvis du er rødgrønn enn hvis du er borgelig."

Oppdatert, 20.02.14
Nationen skriver 19.02.14 at næringsministeren, Monica Mælan (H) vil rydde opp i statlige selskaper der 79 av nær 300 styremedlemmer i de statlige selskapene på Næringsdepartementets liste har partibakgrunn. 

Oppdatert: 06.06.14
De fornekter seg ikke kammeratene i Arbeiderpartiet:


Vennen i politikken de sørger for sine. Har de ikke gjort nok ugang som politikere?
Stillinger i staten bør tilsettes på kvalifikasjoner, ikke etter hvem ens venner er. Ikke rart landet er drevet til kaos, slik kammeraderiet i politikken slår ring om hverandre. Det minner sterkt om mafiavirksomhet.Oppdatert 27.10.14:

"Tidligere i høst solgte staten seg helt ut av fiskeoppdrettsselskapet Cermaq, og har tidligere solgt seg kraftig ned i Entra. På listen over kommende nedsalg står blant annet Mesta, SAS, Telenor og Flytoget." Les mer om det på NA-24 her.
"– Det er ingen tvil om at vi nå går inn i en gullalder for meklere og advokater som jobber som mellommenn for regjeringens privatiseringsprosess, sier Senterpartiets Geir Pollestad." les mer på Klassekampen her.

***********************************************

Oppdatert: 13.02.16

 Arbeiderpartikameratene fornekter seg ikke:

Hele saken kan leses på NRK-Østlandssendingen her, hvor skjermdumpen er tatt.
Det rødgrønne byrådet hoppet over egne regler for offentlige ansettelser, ved å lyse ut stillingen, når de skulle ansette fagsjef for koordinering av flyktningearbeid i Oslo kommune. Trygve Nordby har tidligere vært SV-rådgiver og leder for Røde Kors, og godt kjent for venstresiden. Carl I. Hagen reagerer kraftig og kaller det kameraderiansettelse.

I byrådsavdelingen for næring og eierskap innrømmer de at de har gjort en feil.
Lippestad hevder han ikke har møtt Trygve Nordby før og forstår ikke hva Hagen sikter til. Men jeg vil tro han er godt kjent med navnet, ut fra den samfunnsrolle Lippestad har hatt og har?
Som advokat så bør Lippestad ha visst at offentlige stillinger skal lyses ut. Er man så høyt oppe i det juridiske systemet og som samfunnsaktør, så blir det for naivt å skylde på at man ikke vet.

 

Nettverksbygging...

**************************************************


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.